Managementul operatiunilor - ultimele zile de inscriere | Din 6 octombrie la EXEC-EDU

BUCURESTI - 29 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Cunoasterea si aplicarea cu succes a tehnicilor si instrumentelor managementulului operatiunilor diferentiaza companiile de succes de cele mediocre, asigurandu-le pozitia de lider de piata.

Managementul operatiunilor - ultimele zile de inscriere | Din 6 octombrie la EXEC-EDU


Cui se adrezeaza acest program:
•Managerilor de mijloc sau de varf care lucreaza in operatiuni, productie, logistica sau celor care coordoneaza activitatea de achizitii, stocuri, transport si distributie, depozitare, etc.
•Antreprenorilor

Ce vei intelege si aplica, de a doua zi in propria organizatie:
•ce este managementul operatiunilor si ce este managementul de proces
•care sunt cauzele competitivitatii scazute
•de ce se acorda importanta strategica proiectarii produselor si serviciilor noi
•care este esenta ciclului de viata a produselor si serviciilor
•cum se realizeaza o prognoza corecta prin abordari cantitative si calitative
•aplicabilitatea practica a managementului calitatii
•activitatile operationale asociate supply chain, sistemele diferite de gestionare a acestora si impactul asupra organizatiilor
•structura si costurile asociate unui sistem de management al stocurilor
•esenta procesului de re-engineering cu beneficii si bariere organizationale
•sistemul JIT in contextul operatiunilor de tip lean.

Cine sustine cursul: Monica Minoiu, EMBA & Sergiu Rusu, EMBA
Doi traineri de succes si excelenti facilitatori, care au impreuna, peste 30 de ani de experienta in pozitii de lider in lantul de aprovizionare (operatiuni & supply chain), pentru importante organizatii


Abordare
Cursul imbina armonios aspectele conceptele si metodele, esentiale pentru managementul operatiunilor cu pragmatismul studiilor de caz, a atelierelor de lucru si mai ales ofera sansa interactiunii cu manageri care se confrunta cu provocari similare, in incercarea de a gasi solutii noi si inovative de organizare si re-organizare a activitatii si de asumare a celor mai bune decizii intr-un context economic extrem de provocator

Organizare
O clasa are maxim 25 de cursanti, impartiti in grupe de studiu. Fiecare zi de curs poate fi precedata de o sesiune de lucru a grupei, care are drept scop elaborarea de solutii pentru problemele sau intrebarile indicate in curs, precum si pentru proiectul care este analizat pe tot parcursul programului. Sesiunile grupelor de studiu se desfasoara in zilele, la orele si in locul pe care le stabilesc membrii, insa se pot tine, la cerere, la Exec-Edu, cu programare.

Perioada de desfasurare
Cursuri: 6 octombrie – 24 noiembrie 2010
Programul are loc miercurea, o data pe saptamana , intre orele 17.00 – 19.45

Pret
690 EUR (exclusiv TVA)

Taxa include suportul de curs, accesul la biblioteca si calculator pe durata programului, suportul logistic necesar in procesul educational, prajituri, cafea si racoritoare in zilele de curs.

Despre Exec-Edu - Formare Continua Manageriala

Despre EXEC-EDU:
EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania.
EXEC-EDU a fost infiintata de ASEBUSS, in 2005, prin externalizarea componentei sale de formare manageriala si consultanta, care se dezvoltase foarte mult.
Activitatea de formare manageriala a ASEBUSS a fost creata in 1996 si de atunci s-a diversificat continuu. Astazi, activitatea preluata de EXEC-EDU se remarca prin cel mai variat portofoliu de programe de dezvoltare manageriala de pe piata - peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni, autorizate CNFPA.

Pana in prezent, numarul total al persoanelor care au beneficiat de cursuri si consultanta din partea specialistilor EXEC-EDU se ridica la 7000 de persoane, acestia fiind parte a aproximativ 2000 de companii client.
Calea Grivitei nr. 8-10, et.8, sector 1, Bucuresti
Tel.: 021-319.64.40; 319.64.41; GSM birou: 0722.545.844
Fax: 021-312.59.34
E-mail: executive-education@asebuss.ro
exec-edu@asebuss.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/exec-edu-formare-continua-manageriala/managementul-operatiunilor-ultimele-zile-de-inscriere-din-6-octombrie-la-exec-edu