Lansare ExpanderHUB.com - Concert online - SONATIC

Locul desfasurarii: http://www.expanderhub.com

Organizator: ExpanderHUB

Lansare ExpanderHUB.com - Concert online - SONATIC

În data de 01.07.2021, ora 20:00 va avea loc lansarea platformei de promovare Business-to-Business , ExpanderHUB .com, printr-un concert online al trupei SONATIC.

ExpanderHUB.com a fost creat pentru a ușura activitatea oamenilor de vânzări.  Această platformă se dorește a fi locul în care atât cumpărătorii, cât și vânzătorii au prezentările video afișate. În acest mod se sar anumiți pași din procesul de vânzare și, mai ales, se caștigă timp. Comunicarea între companii se poate face fie utilizând mesageria, fie solicitând o întâlnire de afaceri.

Platforma se adresează exclusiv companiilor, nefiind înregistrate date personale ale angajaților.

Am ales ca, în contextul Timișoara Capitală Europeană a Culturii, lansarea proiectului nostru să se facă printr-un concert al unei trupe din oraș. Dincolo de bucuria întâlnirii cu o muzică de calitate, ne dorim ca gestul nostru să fie un prim pas într-un demers mai amplu care constă în susținerea permanentă a trupelor din zonă, dar și de un suport susținut pentru pătrunderea acestora pe o piață la care nu au avut acces până acum.

Trupa SONATIC

Sonatic, proiect muzical cu bazele în Timişoara, a pornit la drum în 2006 ca un proiect strict acustic. Colaborarea dintre oameni foarte diferiți între ei din punct de vedere al personalității, dar cu un punct comun, respectiv “plăcerea de a explora lumea prin muzică”, a condus la sound-ul actual al trupei. 

În data de 28 Noiembrie 2014, Sonatic a lansat albumul de debut - “Sunt”, un material care a fost desemnat Best Romanian Rock Album 2014, în cadrul Maximum Rock Awards 2014.În data de 21 Aprilie 2016, formaţia Sonatic lansează albumul cu numărul doi - “Iluzii”, împreuna cu un prim single - Păpușa. 

 

Luna Octombrie 2016, a adus Sonatic în fața unui turneu național, 7 concerte în 5 zile, în București,Constanța, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, iar în 20 Noiembrie 2016, Sonatic a aniversat “10 Ani”, 10 ani“Sonatici” - 10 ani de dragoste de scenă și de public. 

Componenţa 

Bogdan Racz - voce, chitară acustică 

Mihai Berdeiu - chitară electrică 

Radu Racz - chitară bas 

Sorin Ghiniţă - tobe

Confirmare pana la data: 29 iunie 2021

Participare: Intrare libera