EXPO TURISM AGREMENT VARADINUM

Oradea - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Turism

In perioada 15-17 mai, EXPO TURISM AGREMENT VARADINUM da startul sezonului estival!Evenimentul cuprinde 4 tematici: turism, pescuit, vanatoare si camping. In care dintre ele te incluzi? Vino si fa-ti cunoscute serviciile!

Expo Varadinum, cel mai mare organizator de târguri şi expoziţii din Oradea, organizează în perioada 15-17 mai 2008, la Sala Sporturilor Antonio Alexe, unica expoziţie pe plan local dedicată turismului şi petrecerii timpului liber în natură. Acest eveniment cuprinde 4 tematici: turism, vânătoare, pescuit şi camping şi întâmpină sezonul vacanţelor de vară.

Detalii organizare
Locul de desfasurare: Sala Sporturilor Oradea

Perioada: 15 - 17 mai 2008

Peste 50 de firme din România şi Ungaria îşi vor putea prezenta ofertele, vinde produsele şi oferi serviciile unui număr de peste 6000 de vizitatori pe parcursul celor 3 zile de expoziţie.

Tematica expozitiei

Firmele participante vor avea parte de promovare intensă în media locală şi în catalogul expoziţional distribuit gratuit vizitatorilor, vor beneficia de contact direct cu publicul vizitator şi, nu în ultimul rând, vor avea posibilitatea de vânzare a pachetelor, serviciilor şi produselor proprii.

Aşteptăm să participe firme din următoarele domenii:

• Turism: agenţii de turism, touroperatori, staţiuni turistice, complexe balneare, turismul rural, balnear, de odihnă, pentru sporturile de iarnă, asociaţii profesionale de turism, etc.
• Camping: rulote, locuri de campare în Romania; articole, mobilier, accesorii şi echipamente pentru camping, etc.
• Vânătoare: articole şi echipamente de vânătoare, turism de vânătoare, confecţii, accesorii şi arme de vânătoare, publicaţii de specialitate, etc.
• Pescuit: echipamente, produse, articole şi accesorii pentru pescuit, momeli, asociaţii şi publicaţii de specialitate, pescuit sportiv, etc.

Vă invităm aşadar, să veniţi în întâmpinarea turiştilor care vor căuta în cadrul acestui eveniment idei, oferte şi toate cele necesare pentru petrecerea vacanţelor, concediilor sau a timpului liber, chiar înaintea sezonului estival 2008!

Contact
Galea Ioana 0788/521288
Gavrila Mihaela 0788/522066
Szabo Bianca 0788/520616

www.expovaradinum.ro


Despre Expo Varadinum srl

EXPO VARADINUM este unicul organizator de targuri si expozitii, respectiv constructor de standuri expozitionale personalizate din Oradea.
Infiintata în 1998, EXPO VARADINUM este rodul unor reputati oameni de afaceri din Oradea, care au pus bazele promovarii mediului de afaceri local in special cat si al celui românesc în general.
Compania noastra este expresia mediului de afaceri românesc, iar ea se dezvolta si traieste odata cu aceasta, de aceea suntem constienti ca reusita noastra se bazeaza pe succesul clientilor nostrii.
Galea Ioana 0788/521288
Gavrila Mihaela 0788/522066
Szabo Bianca 0788/520616
expo@expovaradinum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expo-varadinum-srl/expo-turism-agrement-varadinum