Targul Educational Bucuresti

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta

Organizator: Expo 24

Targul Educational Bucuresti


EXPO 24 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 22 – 24 octombrie 2009, la Sala Polivalenta Bucuresti, editia a V-a a Targului Educational Bucuresti.
Targul Educational Bucuresti ( TEB ) este o manifestare, ce are ca scop promovarea mijloacelor si materialelor didactice noi, in cadrul sistemului de invatamant public si privat din Romania.

La expozitie, sunt prezente firme din Italia, Marea Britanie, Franta, Ungaria si Romania.

Participarea internationala la acesta manifestare, asigura o diversitate a ofertelor si produselor expuse: sisteme interactive de predare, table interactive, sisteme de televoting pentru elevi, materiale didactice clasice.
In aceasta perioada dificila pentru invatamantul din Romania, Targul Educational Bucuresti incearca sa realizeze, prin firmele expozante, o informare corecta asupra mijloacelor si sitemelor de invatamant moderne.

Deschiderea oficiala va avea loc joi, 22 octombrie 2009, ora 12.00, in prezenta oficialitatilor din cadrul Prefecturii Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti.
Parteneri ai evenimentului: MGT Educational, Kallysta, Radio Romania, PC Practic, CD Press, Eurodidactica si Intuitext

T: +4021 335 6681
F: +4021 335 6680

Despre EXPO 24 PLUS S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii.

Participare: Intrare libera