Lansare colectie "Once in a lifetime" By FashionEmotion

Locul desfasurarii: Zabaione

Organizator: FashionCocktail

Lansare colectie

Pe data de 29 octombrie 2014 ora 19:00, restaurantul italienesc Zabaione situat în Piaţa Charles de Gaulle nr. 3 are plăcerea de a găzdui cea de-a patra ediţie FashionCocktail unde designerul român Andrei Mocanu îşi va lansa noua colecţie toamnă/iarnă bărbaţi 2014 intitulată "Once in a lifetime". Această colecţie a luat naştere din dorinţa de a reinventa omul modern, prin frumuseţea imprimeurilor şi a pieselor vestimentare. Colecţia "Once in a lifetime" este mai mult decât o colecţie, reprezintă o nouă cale de descoperire a propriei persoane.

Despre FashionEmotion

FashionEmotion (www.fashionemotion.ro) este un brand românesc apărut anul acesta care are la bază dorinţa de a educa omul modern şi de a-l ajuta să-şi realizeze o garderobă perfectă. Suntem specializaţi in hainele bărbăteşti pe comandă şi credem cu tărie că orice bărbat are dreptul la o garderobă perfectă. Diferenţa noastră faţă de competitori stă în primul rând în preţ, în ideile noastre şi în dorinţa de a motiva bărbatul din România să fie mai bun în materie de stil.

Despre FashionCocktail

FashionCocktail https://www.facebook.com/Fashion.Cocktail.Events este un concept susţinut de către Diana Elena care are la bază ideea de a promova tinerii designeri români dornici de afirmare.

Despre Restaurantul Zabaione

Restaurantul cu specific italienesc Zabaione este un local incărcat de linişte si romantism, având o distincţie acordată de Academia Italiană de Gastronomie prin care li se recunoaşte standardul calităţii impuse. Mai mult decât atat, acest local se poate mândri cu unul dintre cele trei şeminee din lume sculptate de însuşi Constantin Brâncuşi.

PARTENERI MEDIA:

Tonica TV The Money Channel Elegantine Luxury Magazine FashionEmotion - magazin online imbracaminte barbati www.fashionemotion.ro

Organizator: FashionCocktail Andrei Mocanu: 0761144919 mail: mandreicosmin@yahoo.com site: www.fashionemotion.ro mandreicosmin@yahoo.com www.fashionemotion.ro

Confirmare pana la data: 29 octombrie 2014

Participare: Intrare libera