Miss Universe® Romania “ia masuri” la Bra Fit, in Debenhams

BUCURESTI - 16 octombrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Miss Universe® Romania 2009, Bianca Elena Constantin, sustine campania Bra Fit, demarata in Debenhams pentru determinarea formei si marimii potrivite la sutien pentru femeile care viziteaza magazinele Debenhams in perioada 12 -25 octombrie 2009.

Bianca va fi prezenta sambata in magazinele Debenhams din Bucuresti, unde, asistata de un specialist Bra Fit, va masura si sfatui doamnele si domnisoarele care se lasa “brafit-uite” pentru a afla cum pot avea forme perfecte cu marimea potrivita.

In plus, Bianca va oferi consultanta despre frumusete si despre tendintele in materie de lenjerie intima propuse de Debenhams prin creatiile designerilor din galeria “Designers at Debenhams”.

Miss Universe® Romania 2009 va intampina doamnele si domnisoarele din magazinele Debenhams dupa urmatorul program:

Bucuresti Mall –sambata, 17 octombrie, intre 14.00-15.00
Baneasa Shopping City –sambata, 17 octombrie, intre 16.00 -17.00
Plaza Romania –sambata, 17 octombrie, intre 18.30 -19.30

Aflata la cea de-a treia editie in Romania, campania Bra Fit din aceasta toamna dureaza 2 saptamani, in perioada 12-25 octombrie, si isi propune sa brafituiasca peste 2000 de femei in magazinele din Bucuresti, Cluj, Constanta si Oradea. Doamnele si domnisoarele care se lasa masurate de specialistii Bra Fit pot alege sutienul perfect dintre cele peste 150 de modele de sutiene existente in magazinele Debenhams, beneficiind de o reducere de 20%.

Despre Fashion Retail Group

RAFAR: Rafar cuprinde afacerile de fashion si hospitality ale grupului RTC, si numara in prezent 28 magazine, 1 restaurant si 7 cafenele, cu o suprafata totala de peste 16 000 mp. Principala franciza de fashion este Debenhams, pentru care Rafar a dezvoltat o retea de 7 magazine cu o suprafata de peste 11.000 mp, in doua tari. Din portofoliul Rafar mai fac parte brandurile Aldo, Olsen, Mandarina Duck, Sacoor Brothers, Kipling, Kanz, Pablosky, Forever 18, Bijoux Terner si J.Press. Din iunie 2009, in cadrul Rafar functioneaza, ca divizie distincta, afacerile din domeniul ospitalitatii, prin care sunt operate lantul de cafenele Cup&Cino si restaurantul Vapiano.
Anca Petrescu | PR Manager | Tel: 0724 202 474 |
anca.petrescu@rtc.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fashion-retail-group/miss-universer-romania-ia-masuri-la-bra-fit-in-debenhams