Bucharest Fashion Week - Spring 2011

Locul desfasurarii: World Trade Center

Organizator: Fashiontv, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling, Asociatia Designerilor Romani

Ca in fiecare an, Fashiontv marcheaza trecerea la sezonul primavara-vara prin organizarea celui mai important si grandios eveniment de moda din Romania: Bucharest Fashion Week. Intre 4-7 mai, la World Trade Center va avea loc cea de-a 15a editie a acestui eveniment.

O editie pentru care se pregatesc peste 30 de colectii: designerii romani care s-au consacrat pe podiumul Bucharest Fashion Week – Catalin Botezatu, Ersa, Mihai Albu, Laura Olteanu si Clara Rotescu, tineri designeri cu merite deosebite la universitatile de arte la care au studiat sau mari branduri internationale invitate special, cu totii vor pune in scena 4 zile de moda la superlativ.

Intr-un decor spectaculos marca Fashiontv, cele mai cunoscute 100 de modele ale momentului vor defila pentru publicul select, prezent de fiecare data la evenimentele Fashiontv.

Pentru ca nicio editie a Bucharest Fashion Week nu poate trece fara a aduce o inovatie, de data aceasta organizatorii pregatesc 2 surprize. In premiera, concursul Fashiontv Model Awards se va desfasura cu participare internationala. 25 de fete frumoase, din 20 de tari, vor concura pentru titlul care le poate trimite in marea finala a Fashiontv Model Awards, ce va avea loc in decembrie, in Bangkok. Ele vor sta in Romania pentru o saptamana, timp in care vor realiza filmari in cele mai fashion locuri din Bucuresti. Acestea, impreuna cu filmarile de la concurs, vor fi transmise de Fashiontv in tarile de origine ale concurentelor.

In programele sale, Fashiontv da noi valente conceptului de moda, extinzandu-l asupra unor domenii precum turismul, muzica, sportul si arta prin rubrici specifice (F Tourism, F Music, F Sport si F Art). Daca pana acum am premiat performantele in primele dintre domeniile mentionate, la aceasta a 15a editie a Bucharest Fashion Week va avea loc o expozitie de arta, cu exponate extrem de valoroase: tablouri semnate de pictori renumiti, sculpturi si bijuterii unicat, expozitie realizata cu sprijinul companiei Diamond. Cu aceasta ocazie vor fi premiati tinerii artisti plastici cu cele mai bune performante. Imagini de la expozitie si de la festivitatea de premiere vor fi transmise in cadrul rubricii F Art, in peste 200 de tari.

Cu ocazia celor 14 ani de Fashiontv, in premiera in Romania, Bucharest Fashion Week va fi filmat in 3D. Fashiontv este mandra sa anunte ca testele pentru lansarea acestui nou serviciu se desfasoara cu succes si ca din vara acestui an se va lansa oficial FTV H3D. Lumea modei si top modelele sale vor arata fabulos in noile reportaje 3D. Insusi Roberto Cavalli a salutat debutul erei FTV 3D intr-un interviu in exclusivitate.

Organizatorii acestui eveniment sunt: Fashiontv, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani.

Confirmare pana la data: 4 mai 2011

Participare: Numai pe baza de invitatie