Caravana Fashiontv vine in Galati, Braila si Calarasi !

Locul desfasurarii: Galati

Organizator: Fashiontv Romania

Caravana Fashiontv vine in Galati, Braila si Calarasi !

De 1 Mai, te distrezi si castigi alaturi de Fashiontv! Participa la preselectii si poti castiga, pe langa o vacanta gratuita pe litoral, joburi in turism si modelling. Iar daca te faci remarcata la Caravana Fashiontv, poti filma alaturi de Loredana Groza in cel mai nou videoclip al artistei.

Vrei o cariera in showbiz? Ai intre 18 si 24 de ani, esti frumoasa, inteligenta, spontana si visezi la o cariera de succes? Participa la Caravana Fashiontv si poti deveni actrita, model sau prezentatoare tv.

Vrei o cariera in turism? Ai intre 24 si 28 de ani si visezi la un job alaturi de o echipa profesionista? Fashiontv iti ofera cursuri gratuite de specializare si oportunitatea de a lucra in domeniul turismului.

Din Bucuresti direct pe covorul rosu de la Cannes! Irina Tofan si Anda Popoiu au fost selectate la castingul organizat pe 10 martie 2013 in Bucuresti si dupa doar cateva zile au fost invitate sa ia parte la Festivalul de Film de la Cannes, unde se vor afla alaturi de nume mari din lumea cinematografiei.

Inca mai ai timp! Caravana Fashiontv se afla in aceasta saptamana in orasele Calarasi - preselectie sambata, 27 aprilie, ora 16, Hotel Hestia (Soseaua Chiciului, nr.2A), dar si la Galati si Braila -preselectie sambata, 27 aprilie, ora 18,la Vanity Club din Galati(Str.Brailei nr.220 - Dunarea Mall,etaj 2).

Nu ai ajuns la preselectiile din tara? Nu rata castingul din Constanta din 30 aprilie, ora 18, in Club Ego!

Poti fi selectata si online! Fa-ti un profil complet pe fpeople.ro, cu poze si detalii despre tine, iar scouterii Fashiontv te vor contacta pentru a te chema la casting.

Confirmare pana la data: 23 aprilie 2013

Participare: Intrare libera