NoAE 2011, Concursul de inovatii in automotive, transporturi si aeronautica este prezentat la Brasov

Locul desfasurarii: Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Transilvania din Braşov, Aula "Sergiu T. Chiriacescu",

Organizator: FF IT SERVICES

NoAE 2011, Concursul de inovatii in automotive, transporturi si aeronautica este prezentat la Brasov

420 inregistrari, 10 limbi, 23 de tari, 30 de campioni: NoAE 2011 – Concursul de inovatii in automotive, transporturi si aeronautica se extinde si in Romania

"Prin intermediul retelei Network of Automotive Excellence, atat intreprinzatorii inovatori cat si institutele de cercetare, colective de cercetatori si profesori au la indemana o platforma pentru schimbul de idei in domeniul cercetarii in aceasta industrie, extrem de competitiva. Concursul NoAE, deschide sanse suplimentare pentru cooperare internationala in cercetare si dezvoltare de tehnologii noi. “ declara Domnul Borbely Karoly, Ministru Secretar de Stat in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, ministerul care patroneaza acest eveniment in Romania.

In concurs se pot inscrie cercetatori, inventatori din firme, institute de cercetare sau universitati, în special si din domeniile conexe automobilului în particular.

Din martie pâna în septembrie 2011, într-un roadshow international prin România, Germania, Olanda, Austria, Israel si America de Nord, va fi prezentat concursul NoAE 2011.

Concursul de inovatii NoAE 2011 este sustinut de un comitet de conducere format din: Robert Heismann (Porsche AG), Frank Köber (Daimler AG), Frank Leopold (Adam Opel GmbH), Thorsen Matusche (Valcon Group), Erik Pellemeier (AMC), Ulrich Pfeiffer (Audi AG), Thorsten Schildt (FORD Werke GmbH) si Christian Schultze (Mazda Motor Europe).

Prezentarea concursului are loc in cadrul unei conferinte eveniment deschisa publicului interesat. Evenimentul va avea loc in Brasov, in data de 25 mai 2011, lala Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Transilvania din Braşov, Aula "Sergiu T. Chiriacescu", Str. Iuliu Maniu nr. 41A, Brasov.

Despre FF IT SERVICES

F&F is an independent, successful systems house and consulting company with offices in Münich, Germany and Timisoara, Romania. We provide IT solutions and services, and we plan and implement challenging projects for our customers.

Confirmare pana la data: 25 mai 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: NoAE inovatii
Sponsori eveniment:
  • F&F IT Services F&F IT Services
Parteneri eveniment:
  • Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
  • Parteneri Parteneri