Bucurestiul are acum un nou ghid al serviciilor sub forma unei harti interactive pe care sunt pozitionate institutiile si societatile din oras.

BUCURESTI - 25 iulie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Site-ul «SalutBucuresti» este primul pas pe care il facem, pentru implementarea noului concept «Salut» in Romania, ca un mijloc de mediatizare modern specific tarilor in plina expansiune. Comparativ cu hartile statice deja existente pe site-urile romanesti, «Salut» are avantajul de a concepe planuri vectorial-interactive, care ofera vedere de ansamblu dar si detaliata, permitand apropierea de obiectivul urmarit, afisarea pe straturi tematice (strazi principale, strazi secundare etc.)

Bucurestiul are acum un nou ghid al serviciilor sub forma unei harti interactive pe care sunt pozitionate institutiile si societatile din oras.

Site-ul «SalutBUCURESTI» se adreseaza publicului roman si strain, este disponibil si in limba franceza si permite vizitatorilor sa descopere orasul Bucuresti, istoria, activitatile si evenimentele sale din diferite puncte de vedere, turistice, culturale si practice. Fiecare vizitator poate obtine informatii diverse, poate face cautari si obtine informatii mai detaliate datorita serviciului «chat special» si liniei telofonice pusa la dispozitie in acest scop.

Despre Filingrom

Societatea Filingrom a fost creata acum trei ani ca urmare a unui parteneriat intre doua societati franceze lideri in domeniul lor de activitate, care cautau sa externalizeze, o parte din serviciile lor intr-o tara francofila si cu posibilitati tehnice corespunzatoare. Acest parteneriat ne-a permis sa dezvoltam diferite servicii cu personal competent format dupa metode franceze, mai cu seama in domeniul telefoniei, informaticii si digitalizarii planurilor cadastrale si arhitecturale
Incurajati de aceasta experienta, am dezvoltat pentru diversi clienti si alte domenii de activitate pe care le puteti vizualiza pe pagina noastra de web www.filingrom.com.
VIRLAN Adriana
"Salut, Bucuresti!" Filingrom
Tel: 021-208 18 66
0726 373 554
Fax: 330 30 41
www.office@salutbucuresti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/filingrom/bucurestiul-are-acum-un-nou-ghid-al-serviciilor-sub-forma-unei-harti-interactive-pe-care-sunt-pozitionate-institutiile-si-societatile-din-oras-