Noua harta Salut, BUCURESTI!

BUCURESTI - 2 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

www.salutbucuresti.ro lanseaza o noua versiune a hartii Bucuresti si a zonelor limitrofe cu date actualizate si noi functionalitati.

Noua harta Salut, BUCURESTI!

Produs al societatii FILINGROM, site-ul www.salutbucuresti.ro va ofera atat informatii exacte despre toate punctele de interes turistic si administrativ din oras, cat si o intreaga serie de servicii de pozitionare a societatilor pe planul interactiv al orasului Bucuresti.

Noua harta interactiva cuprinde deopotriva capitala si localitatile din vecinatatea ei, astfel putand fi localizate mai mult de 9000 de strazi si peste 2000 de puncte de interes.
In acest scop va stau la dispozitie un motor de cautare, un index alfabetic al strazilor si un meniu cu 12 domenii generale si 117 subdomenii.
Pentru orientare pot fi folosite tabloul de navigare rapida si planul sectoarelor si localitatilor din Ilfov iar pentru a creea repere exacte puteti utiliza cu incredere modulele de localizare si de masurare a distantelor.

Toate aceste informatii si functii noi, alaturi de o grafica ce include ca element de noutate un plan satelit si fotografii ilustrand cele mai frumoase locuri din oras va sunt disponibile de azi pe www.salutbucuresti.ro/harta

Despre Filingrom

Societatea Filingrom a fost creata in 2003 ca urmare a unui parteneriat intre doua societati franceze lideri in domeniul lor de activitate, care cautau sa externalizeze, o parte din serviciile lor intr-o tara francofila si cu posibilitati tehnice corespunzatoare. Acest parteneriat ne-a permis sa dezvoltam diferite servicii cu personal competent format dupa metode franceze, mai cu seama in domeniul telefoniei, informaticii si digitalizarii planurilor cadastrale si arhitecturale
Incurajati de aceasta experienta, am dezvoltat pentru diversi clienti si alte domenii de activitate pe care le puteti vizualiza pe pagina noastra de web www.filingrom.com.
Pentru mai multe informatii, contactati:

'Salut, BUCURESTI!' Filingrom
Tel: 0316 204 766
Fax: 330 30 41
www.office@salutbucuresti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/filingrom/noua-harta-salut-bucuresti