Pentru un plus de siguranta in fata riscului la incendiu, alege sticla antifoc

BUCURESTI - 31 martie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Incendiile reprezinta unul dintre principalele riscuri sau hazarde care pot pune in pericol vietile omenesti si care pot duce la pagube materiale semnificative atunci cand un incendiu afecteaza diferite categorii de imobile.

sticla rezistenta la foc

sticla rezistenta la foc

Pornind de la aceste motive, este foarte important de subliniat faptul ca masurile de prevenire a incendiilor si masurile de stingere a incendiilor sunt extrem de importante. Pe langa masurile obligatorii si care sunt conform unei legislatii stricte care trebuie respectate, exista si alte masuri suplimentare care pot creste siguranta in fata risculului la incendii. Printre aceste masuri regasim si folosirea de sticla rezistenta la foc.

Caracteristicile sticlei cu rezistenta la foc

In momentul in care vorbim despre sticla antifoc avem in vedere acea categorie de sticla care este realizata de un producator autorizat in domeniul produselor antifoc. Montarea de sticla antifoc inseamna luarea uneia dintre masurile pasive de protectie la incendiu. Practic vorbim despre o sticla care poate rezista atat la temperaturile foarte ridicate care rezulta in urma unui incendiu, cat si in fata flacarilor unui incendiu.

In randul tipurilor de sticla antifoc exista mai multe categorii, pornind de la durata calculata in minute la care sticla poate sa reziste in fata temperaturilor foarte ridicate si in fata flacarilor in cazul unui incendiu. Din acest punct de vedere se poate opta pentru alegerea de sticla cu rezistenta de 30 de minute, 60 de minute, 90 de minute sau chiar 120 de minute. Cu cat gradul de rezistenta este mai mare, cu atat sticla respectiva va putea rezista in cazul unui incendiu.

Una dintre caracteristicile sticlei cu rezistenta la foc o reprezinta etanseitatea foarte buna a acestui tip de sticla. Etanseitatea foarte ridicata este un aspect extrem de important in cazul unui eventual incendiu prin faptul ca nu permite extinderea flacarilor. In consecinta vorbim despre limitarea extinderii incendiilor intr-un anumit spatiu, acest detaliu fiind vital atunci cand avem de-a face cu un eventual incendiu.

Sticla rezistenta la foc este realizata din materiale foarte rezistente si durabile. Altfel spus, atunci cand alegem sa investim in acest tip de sticla, facem o investitie pe termen mediu si lung. Nu in ultimul rand trebuie punctat avantajul sticlei antifoc din perspectiva eficientei energetice pe care o ofera imobilelor unde este montata.

Arcom Glass – producator autorizat de sticla antifoc

De indata ce ai luat decizia de a creste siguranta in fata unui eventual incendiu si doresti sa montezi sticla antifoc in locuinta personala, in spatiul de birou unde iti desfasori activitatea sau in spatiul comercial pe care il administrezi, tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la o firma autorizata in produse antifoc.

Arcom Glass este un producator autorizat si experienta indelungata in realizarea de astfel de produse. In oferta acestui producator vei putea gasi o mare diversitate de sticla rezistenta la foc, in functie de gradul de rezistenta pe care il ofera. Intreaga oferta de sticla antifoc pusa la dispozitie de acest producator autorizat poate fi gasita pe fireglass.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fireglass/pentru-un-plus-de-siguranta-in-fata-riscului-la-incendiu-alege-sticla-antifoc