Relansarea site-ului de comenzi de mâncare în Iaşi Flǎmânzilǎ

Locul desfasurarii: http://www.flamanzila.ro

Organizator: Flamanzila.ro - comenzi de mancare online

Relansarea site-ului de comenzi de mâncare în Iaşi Flǎmânzilǎ

 

Gata, am fǎcut-o şi pe asta: ne-am schimbat înfǎţişarea şi funcţionalitǎţile. Flǎmânzilǎ primeşte acum comenzi de mâncare pentru fiecare dintre cele peste 1,000 de feluri gǎzduite. Mai mult chiar, flamanzila.ro a devenit mult mai sociabil: acum puteţi naviga liber printre restaurantele partenere sau discuta direct cu echipa sa prin messenger.

Vrei sǎ vezi restaurante noi sau alte feluri de mâncare? Te-a entuziasmat ce ai mâncat asearǎ şi vrei sǎ împǎrtǎşeşti asta cu toatǎ lumea? Nimic mai simplu. Acum Flǎmânzilǎ livreazǎ mâncarea din Iaşi mult mai rapid şi primeşte pǎrerile tale despre el chiar din prima paginǎ.

Echipa de dezvoltare a inclus în site peste 300 de ore de lucru şi de teste. De ce? Pentru cǎ ne dorim ca orice comandǎ de mâncare, fie cǎ e vorba de pizza, fie cǎ vorbim de mâncare chinezeascǎ, sǎ ajungǎ rapid la clienţi. Flǎmânzilǎ nu este doar un alt site de livrǎri la domiciliu. Noi ne dorim ca Flǎmânzilǎ sǎ fie alegerea ta numǎrul 1 pentru comenzi în Iaşi. Aşa cǎ ce mai aştepţi? Încearcǎ-l!

 Despre Flǎmânzilǎ

www.flamanzila.ro este un startup de internet 100% ieşean, construit pe baza a 30 de ani de experienţă cumulată a patru tineri fondatori. Cu investiţii majore în dezvoltare, www.flamanzila.ro oferă acces online utilizatorilor din Iaşi care doresc să li se livreze mâncarea la domiciliu. Flămânzilă speră să se extindă în curând în toată România. Site-ul ieşean îmbunǎtǎţeşte continuu oferta sa de mâncare şi de bǎuturi cu meniuri complete de la restaurantele afiliate. În esenţǎ, pe Flǎmânzilǎ gǎsiţi orice fel de mâncare dorit, de la salatǎ de vinete la prǎjitura cu ciocolatǎ. www.flamanzila.ro permite chiar şi livrarea de bǎuturi răcoritoare la domiciliu, dacǎ ele sunt prezente în ofertele pizzeriilor sau restaurantelor din sistem.

Interfaţa de comandă a site-ului Flămânzilă este una extrem de simplă şi de rapidă – practic din cîteva clickuri (şi cu detalii minime), restaurantul începe să pregătească deja mâncarea comandată online.

Ofertele restaurantelor partenere sunt prezente în întregime pe www.flamanzila.ro, astfel încât clienţii noştri beneficiazǎ de cele mai bune preţuri pentru comenzile lor online. www.flamanzila.ro transferǎ toate reducerile de preţ cǎtre clienţii sǎi finali. Drept urmare, sistemul Flămânzilă livreazǎ mâncarea comandatǎ la cele mai bune preţuri. Dacǎ doriţi sǎ comparaţi ofertele restaurantelor sau doar sǎ rǎsfoiţi cel mai bogat meniu imaginabil, vǎ aşteptǎm sǎ navigaţi pe site.

Confirmare pana la data: 5 mai 2011

Participare: Intrare libera