focusTALK, serviciul gratuit de telefonie IP

BUCURESTI - 16 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Compania Focus Telecommunications lanseaza serviciul de telefonie IP gratuit focusTALK.

Folosind serviciul de telefonie IP focusTALK, utilizatorii se pot bucura de mobilitate si libertate in comunicare. Serviciul poate fi utilizat de oriunde, singurele cerinte fiind un PC si o conexiune la Internet.

Ca o noutate pe piata romaneasca, focusTALK ofera taxarea la secunda din prima secunda si de asemenea tarife excelente pentru convorbirile nationale cat si internationale.

Avantajele acestui serviciu sunt:
- numar de telefon gratuit,
- fara taxa de conectare si fara abonament lunar,
- taxare la secunda din prima secunda.

Tarifele pentru convorbiri sunt de asemenea foarte atractive: de la 2.8 centi pentru apeluri in reteaua Romtelecom, 11.9 centi pentru apeluri in retelele mobile sau 7.9 centi pentru apeluri internationale.

Toate detaliile despre acest serviciu pot fi gasite pe site-ul companiei Focus Telecommunications, www.focustel.ro.

Despre Focus Telecommunications

Compania Focus Telecommunications a fost infiintata in anul 2003 cu scopul de a oferi consultanta in solutii de comunicatii la nivel global.
In anul 2006, Focus Telecommunications intra pe piata romaneasca de telecomunicatii cu servicii noi si perfect adaptate nevoilor de comunicare ale clientilor. Astfel, compania ofera servicii de comunicatii locale, nationale si internationale, cu oferte axate pentru persoane fizice dar si companii.

Focus Telecommunications SRL
Public Relations Department
Telefon: (+4) 021 569 46 74
Fax: (+4) 021 569 88 74
office@focustel.ro