Prezentare Sistem FomcoGPS ,în cadrul Salonul Auto București & Accesorii 2015

Locul desfasurarii: Salonul Auto Bucuresti 2015

Organizator: SAB Bucuresti

Prezentare Sistem FomcoGPS ,în cadrul Salonul Auto București & Accesorii 2015

Avem deosebita plăcere să vă anunțăm participarea noastră la Salonul Auto București & Accesorii 2015, singurul eveniment de referință al pieței auto din țara noastră.

După succesul de participare din anii precedenţi, v-am pregatit şi anul acesta un stand de excepție, unde echipa noastră vă aşteaptă într-un ambient plăcut,dorind să vă ofere mai multe informaţii şi având posibilitatea să efectueze workshop-uri cu  sistemul nostru de Monitorizare al Flotelor Auto şi Control Consum Combustibil.

În cadrul expoziției, vom organiza prezentari gratuite  Fomco GPS, cu cele mai importante informații din domeniul Sistemelor Managmentului Flotelor !

Vă vom prezenta rezultate concrete cu monitorizări rute, trasee, rapoarte de consum şi cazuri de sustrageri combustibil .

Participarea la prezentare este gratuită !

De asemenea, vă așteptăm cu  o promoţie specială, în cazul semnării unui contract de monitorizare GPS pe perioada Salonului Auto București & Accesorii!

Detalii la stand! 

Vă așteptăm la SAB 2015, la Romaero Băneasa, pavilionul 106, în perioada 1 - 11 Octombrie, zilnic între orele 10,00-20,00!

Fomco GPS – Siguranţă în decizii şi control !

Despre FOMCO PRODIMPEX SRL

Baza Grupului de firme Fomco ,a fost infiintata in Octombrie 2002 . Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.....

Confirmare pana la data: 10 octombrie 2015

Participare: Taxa de participare