Cum sa alegi vitrinele de magazin potrivite pentru afacerea ta? Afla aspectele de care trebuie sa tii cont

BUCURESTI - 4 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Daca afacerea ta se afla intr-o zona intens circulata, vitrinele tale de magazin reprezinta un factor crucial care iti va influenta vanzarile si succesul. Acestea pot fi “acel ceva” care ii va convinge pe clienti sa intre in magazinul tau.

Vitrina de magazin

Vitrina de magazin

Daca aceste vitrine de magazin sunt amenajate corect, pot oferi trecatorilor o idee despre atmosfera si mesajul afacerii tale. Sticla pe care o alegi pentru vitrine are un impact puternic asupra mai multor aspecte: securitate, eficienta energetica, aspect etc. Vitrinele reprezinta o invitatie, poftindu-i pe potentialii client sa intre in magazinul tau.

Multi proprietari aleg sticla transparenta, varianta standard, pentru vitrinele de magazin. De multe ori, sticla transparenta se dovedeste a fi o alegere buna, dar aceasta nu este singura optiune.
Alegerea unei vitrine de magazin perfecte pentru afacerea ta
Exista o mare varietate de alternative sau chiar varianta personalizarii, pe care le poti lua in considerare pentru a te asigura ca vitrinele iti reprezinta afacerea 100%. Inainte sa alegi un anume tip de sticla, fii sigur(a) ca iei in calcul toate posibilele scenarii. Pot exista optiuni pe care inca nu le-ai luat in calcul si care ar fi mai potrivite pentru nevoile si dorintele tale. Iti voi prezenta mai jos cativa factori pe care trebuie sa ii iei in considerare atunci cand pornesti in cautarea vitrinelor perfecte:

1. Securitatea

Vitrinele de magazin suntr intr-adevar un mijloc de a invita potentialii clienti in locatia afacerii tale, dar pot fi si o sursa ce atrage si riscuri nedorite. Spre exemplu, pot constitui un mijloc de intrare pentru potentiali intrusi. Sunt suficiente numai cateva crapaturi in sticla pentru a permite accesul unui intrus. Daca expui produse in vitrina, este posibil ca acestea sa favorizeze furtul, fara ca vreun intrus sa fie nevoit sa intre propriu-zis in magazine.

Vitrinele pot fi vulnerabile si in fata conditiilor meteo neprielnice, iar o tornada sau o furtuna puternica le poate sparge . De aceea, pentru a intimpina riscurile cu prudenta, este bine sa alegi sticla securizata pentru afacerea ta. Atunci cand un geam din sticla securizata se sparge, cioburile nu se imprastie, ci bucatile de sticla sparta sunt tinute la un loc de un film de protectie. Alte tipuri de sticla securizata, tratate cu chimicale ce intaresc sticla, nu se vor sparge in bucatele mici ci in bucati foarte mari, reprezentad astfel o varianta sigura ce va face si curatenia de dupa mult mai usoara.

2. Daunele provocate de soare

Lumina soarelui poate deteriora anumite materiale expuse in vitrina. De aceea este important sa folosesti o sticla ce contine o folie usor colorata sau sa alegi o vitrina cu dublu strat de sticla.

3. Aspect unic

Vitrinele de magazine pot oferi un aspect unic afacerii tale. Astfel, poti opta pentru modele personalizate, spre exemplu poti alege sa incorporezi diverse culori in vitrina.

Vitrinele perfecte achizitionate din locul potrivit

Daca iti doresti sa alegi vitrinele de magazin potrivite pentru afacerea ta, fara sa iti faci griji legate de securitate, transport si montaj, intra pe www.securitinternational.ro si consulta optiunile ce iti sunt puse la dispozitie. Cu o traditie de peste 80 de ani in fabricarea de sticla si oglinzi, firma SECURIT ofera aici servicii de consiliere, masurare, proiectare, realizare, transport si montaj. Sediul central al firmei se afla pe Strada Agricultori, nr.113, Sector 2, București. Daca iti doresti sa tii legatura cu ei online, le poti scrie un e-mail la adresa: office@securitinternational.ro.