Cum sa cumperi avantajos o masina second hand pentru firma ta? Alege masini in leasing!

Galati - 1 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Masini in leasing in industria auto second hand este un beneficiu suplimentar, oferit cumparatorilor care se indreapta spre oportunitati accesibile de achizitie a unui autoturism.

Masini in leasing

Masini in leasing

Esti antreprenor? Afla mai multe despre masini in leasing in industria auto second hand!

Leasingul auto vine in sprijinul antreprenorilor care isi doresc sa isi duca afacerile la urmatorul nivel, fara insa a face investitii majore. Prin programele accesibile de finantare, persoanele juridice se pot bucura de masini la mana a doua aduse din Germania, nu mai vechi de 5 ani si care nu depasesc 150.000 de km, la o calitate tehnica dovedita si avansata si la un pret accesibil, pe care il pot achita in rate avantajoase. Astfel de oportunitati atrag atentia antreprenorilor, si pe merit, pentru ca toate avantajele sunt de partea lor si a business-ului pe care il au.

Masini in leasing aduse din Germania, in stare perfecta de functionare
In calitate de persoana juridica poti achizitiona masini in leasing prin programe de finantare din ce in ce mai accesibile. Cum ar fi insa ca parcul auto din care achizitionezi masina sa iti si faciliteze contactul cu investitorii? Avantajos, am spune noi, si este o realitate oferita de parcurile auto specializate in comertul de masini second hand. Astfel, antreprenorii economisesc timp si energia depusa in activitatea de cercetare a ofertelor, reusind sa achizitioneze masini in leasing cat mai repede si in cele mai bune conditii. Iata ce pot promite programele de finantare pentru achizitia de masini in leasing:


criterii accesibile pentru obtinerea finantarii necesara achizitiei de masini in leasing, chiar si pentru societati cu activitate pe piata mai recenta de un an;
dobanda redusa si avantajoasa pentru achizitia de masini in leasing, care poate sa difere de la 3.99% pana la 4.5%, nu mai mult de acest procent;
dosar de finantare usor si rapid de intocmit, ce contine doar documente esentiale;
efectuarea rapida a analizei dosarului, pentru transmiterea rezultatului in timp optim;
avans scazut, care poate fi oferit atat in moneda euro, cat si in lei, in functie de tipul de finantare;
asigurare garantata pe toata perioada contractului de finantare pentru masini in leasing;
modalitati flexibile de plata, in functie de specificul business-ului, astfel incat ratele pot fi lunare, trimestriale sau chiar sezoniere (avantaj in sprijinul activitatii sezoniere, mai ales).

Parcuri auto second hand de unde merita sa alegi masini in leasing
Stiai ca toate avantajele de mai sus pot fi facilitate prin intermediul parcurilor auto specializate? Sunt acele medii de cumparare ale caror parteneri sunt chiar finantatorii pentru ca, impreuna, sa ofere cat mai multe oportunitati antreprenorilor. Iata cum un business poate merge ca pe roate la urmatorul nivel! Un astfel de parc este Autogeist.ro, cel care aduce  aici cumparatorilor de masini in leasing toate avantajele mult mai aproape. In plus, echipa de specialisti pasionati Autogeist.ro garanteaza iubitorilor de masini o experienta unica de cumparare, printr-un pachet de beneficii unice pe care le ofera un astfel de mediu de achizitie.

Printre ele se numara: serviciul de buy-back garantat, garantia service in primul an de la cumpararea masinii, test drive gratuit, istoric complet al masinii rulate in strainatate, dotari functionale si moderne ale autoturismelor cu o vechime mai mica de 5 ani si informatii despre numarul real de kilometri.