Helinick - Sistem detectie efractie pentru protectia locuintei, bunurilor si proprietatilor tale!

BUCURESTI - 16 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Atunci cand este necesar, trebuie sa luam masurile adecvate impotriva tentativelor de jaf si a intrarilor prin efractie

Sistem detectie efractie - Helinick.ro

Sistem detectie efractie - Helinick.ro

Exista numeroase posibilitati, insa montarea unui sistem detectie efractie de catre specialisti in domeniul securitatii si sigurantei electronice se dovedeste a fi solutia cea mai buna, fie ca este vorba despre protectia interioara sau exterioara a magazinelor mici, cladirilor de birouri, locuintelor, mall- urilor, bancilor, aeroporturilor, fabricilor.

Protejarea persoanelor dragi, a bunurilor personale precum si a proprietatilor impotriva intrusilor nedoriti trebuie asigurata 24 / 24. Pentru acest lucru, este nevoie de o semnalizare rapida si o interventie prompta a echipelor capabile sa ne acorde aceasta protectie.

Fiecare echipament de protectie este personalizat in functie de cerintele fiecarui client si spatiu vizat

Functionarea sistemelor instalate impotriva tentativelor de efractie este sigura, garantata, cu o rata scazuta de alarme false .

Numeroase probleme de securitate pot fi solutionate in mod inteligent prin montarea sistemelor de detectie efractie la preturi accesibile. Asigurarea securitatii unui obiectiv presupune atat protejarea obiectivului in sine cat si a imprejurimilor acestuia.

Sistemele detectie efractie sunt necesare oricarei proprietati, locuinte si locatii publice

Aceste sisteme anti-efractie au in componenta lor:
Detectoare de miscare cu infrarosu, pe baza de senzsori cu infrarosu si microunde, infrarosu si ultrasunete, conventionale sau adresabile, detectoare de geam spart, de vibratii de geam spart, de soc si vibratii s.a.
Butoane si pedale de panica (utilizate in mod special in banci, centre de amanet);
Contacte magnetice - Detecteaza tentativele de fortare a usilor si geamurilor;
Contacte de incuiere - In cazul unei patrunderi prin efractie, semnalizarea acesteia se face cu ajutorul flash-urilor, sirenelor, avertizoarelor acustice si optice, cu ajutorul panourilor cu display LCD si indicatoarelor cu LED-uri, a diverselor tipuri de comunicatoare telefonice, aprinderea luminilor din cladire, inchiderea jaluzelelor sau oprirea si pornirea aparatelor casnice in cazul locuintelor.

Sistemele de detectie efractie propuse de echipa Helinick sunt solutii ample, complexe si presupun sisteme de control acces, sisteme de supraveghere video, sisteme de detectie perimetrala, permitand oricarui utilizator sa determine cu mai multa precizie si acuratete problemele de securitate din cadrul unui eveniment sa identifice eventualii intrusi.
In componenta unui sistem de alarma intra urmatoarele elemente:
Tastatura pentru armarea si dezarmarea sistemului;
Senzori pentru geamuri;
Senzori petru usi.
Senzorii functioneaza pe baza de magneti si sunt montati pe fiecare geam, usa, precum si pe tocurile geamurilor si usilor din incinta si se activeaza la deschiderea acestora, prin despartirea magnetilor.
Cand magnetii sunt despartiti se declanseaza in mod automat alarma care este conectata la o linie telefonica prin intermediul careia este transmis un apel catre o firma de securitate, paza si protectie pe care o alegem noi sau catre un dispecerat al politiei.
Asta nu inseamna ca alarma se va declansa ori de cate ori intram in casa, deoarece sistemul are un timp de intarziere care permite accesarea panoului de control si dezactivarea alarmei prin introducerea codului de dezarmare.

Helinick ofera solutii adecvate de sisteme de protectie pentru locuinte, dar si sisteme detectie efractie pentru obiective mari precum hypermarketuri, centre comerciale, mall- uri, fabrici, aeroporturi.

Cu experienta de peste 27 de ani in domeniul sistemelor de securitate si siguranta electronica, specialistii Helinick.ro ofera clientilor sai solutii si servicii profesionale si personalizate.

Date de contact
Telefon: 0742 113 861
E-mail: office@helinick.ro