Inchirieri macarale turn – solutia perfecta pentru cele mai inalte cladiri

BUCURESTI - 13 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

O macara este echipata cu franghie de ridicare, lanturi din sarma sau role, care pot fi utilizate pentru a ridica si a cobari materiale, cat si pentru a le misca orizontal.

Inchirieri macarale  turn

Inchirieri macarale turn

Se foloseste pentru ridicarea obiectelor grele si transportul acestora in alte locuri, de aceea fiind un volum atat de mare de cereri in ceea ce priveste serviciul de inchirieri macarale turn.

Acestea au capacitatea si avantajul de a deplasa incarcaturi dincolo de capacitatea normala a unui om. Macaralele sunt utilizate in mod obisnuit pentru incarcarea si descarcarea de marfuri, in industria de transport, in industria constructiilor pentru deplasarea materialelor si in industria prelucratoare pentru asamblarea echipamentelor grele.

Importanta utilizarii macaralelor

Formele diferite de macaralele sunt adaptate pentru fiecare nevoie. Companiile aleg sa inchirieze macarale turn pentru construirea cladirilor inalte, pentru a facilita constructiile prin atingerea spatiilor stramte.

Macaralele sunt intalnite pe toate santierele de constructii. Fara acestea, lucrarile pot fi dificil de realizat. Sunt foarte cautate deoarece au capacitatea de a ridica materiale de greutate extrem de mare. Inventarea macaralelor a facut lucurile mult mai usoare pentru omenire. Fara ele, incarcarea, descarcarea si ridicarea trebuiau lasate in mana oamenilor. Acest lucru ar consuma mai mult timp, iar acest sistem nu este deloc eficient.

Alegeti sa inchiriati macaralele turn, iar munca va fi usurata considerabil

Macaraua este o masina de ridicare care functioneaza cu ajutorul unor scripeti si cabluri. Pentru industria constructiilor, macaralele sunt esentiale, pentru ca manevrarea materialelor de constructie devine mult mai usoara cu ajutorul acestora.

Macaralele moderne sunt uriase si pot transporta tone de materiale la inaltime de sute de metri. Cele mai importante criterii in alegerea macaralelor sunt: capacitatea de ridicare si stabilitatea. Acestea sunt fixate la sol pe toata perioada realizarii constructiei.

Macaralele folosite pe santierele de constructii sunt temporare si pot fi usor deplasate. Au capacitatea de a ridica si de a transporta materiale mai grele, datorita stabilitatii crescute. Macaralele au fost concepute pentru a copia miscarea naturala a unui deget uman, pentru a ajuta la manevrarea materialelor in spatii inguste si pentru a permite realizarea mai multor miscari.

Cand apelati la serviciul de inchirieri macarale turn, trebuie sa tineti cont de cateva aspecte esentiale. Printre acestea se numara:

Capacitatea de ridicare;
Raza de lucru;
Mobilitatea;
Greutatea si demensiunile;
Timpul de instalare.

Macaralele turn sunt folosite, in mod obisnuit, pe santierele de constructii urbane. Acestea sunt formate dintr-un turn central cu doua brate orizontale. Unul este folosit pentru a suspenda incarcaturile grele care urmeaza sa fie ridicate, iar celalalt este prevazut cu blocuri de beton grele, folosite pentru contra-greutate.

O astfel de macara este controlata de un conducator care fie se afla intr-o cabina mica amplasata in partea de sus a turnului, fie foloseste un sistem cu telecomanda pentru a manevra macaraua de la sol. Poate fi utilizata pentru a ridica otel, beton, unelte mari si o mare varietate de alte materiale de constructie.

De unde puteti sa inchiriati macarale turn?

In cazul in care compania dumneavoastra are nevoie sa inchirieze o macara pentru a construi o cladire, pentru a efectua o intretinere sau pentru a efectua orice alt proiect de constructie, cei de la LucInvest.ro sunt cei pe care trebuie sa ii contactati. Inchiriaza o gama variata de macarale cu diferite capacitati de ridicare. Acestia au solutii pentru a satisface nevoile oricarui client.

LucInvest.ro are doua depozite. Unul dintre ele este situat pe DN2-E85, nr. 79, Loc. Gura Calnaului, jud. Buzau, iar cel de-al doilea se afla pe str. Lt. Nicolae Pascu, nr. 61-63, sectorul 3, Bucuresti. Mergeti in cel mai apropiatsi faceti alegerea cea mai buna!

Contactati echipa aici la numarul de telefon: 0745410817 pentru inchirieri sau alte nelamuriri, sau trimiti email la adresa: office@lucinvest.ro.