NaTex.com.ro – Masini triploc pentru margini puternice ale fiecarei tesaturi

BUCURESTI - 8 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Masina triploc este acel produs care intareste marginile pentru fiecare tesatura, indiferent de tipul acesteia, avand scopul de a proteja materialul avut in vedere.

Masina triploc - Natex.com.ro

Masina triploc - Natex.com.ro

Pentru a indeplini aceasta necesitate, compania NaTex pune la dispozitia clientilor sai masini triploc de cea mai buna calitate pentru materiale extrem de puternice.

Compania NaTex este o companie care pune necesitatile clientilor pe primul loc si distribuie o varietate de produse speciale si practice, care indeplinesc toate necesitatile clientilor in materie de industrie textila si nu numai.
Printre produsele speciale ce se regasesc in portofoliul acesteiå companii se intrezaresc si masinile de surfilat triploc. Aceste produse au ca scop transformarea tesaturilor in tesaturi mai rigide, fara a exista riscul ca materialul sa se rupa ulterior.

Finisaje de cea mai buna calitate

Este foarte important ca atunci cand luati hotararea de a achizitiona o masina triploc sa tineti cont de anumite informatii esentiale. Cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere sunt urmatoarele:

Viteza de coasere – Acest lucru este foarte important atunci cand aveti un termen limita de finalizare a unui proiect, viteza de coasere putant fi un adevarat reper in aceasta privinta. Daca sunteti incepatori, va recomandam sa achizitionarea unei astfel de masini, are o viteza de coasere de aproximativ 800-900 de impunsaturi pe minut. Pentru sarcini complexe care necesita mai multa munca, viteza de coasere optima este de aproximativ 1300 de impunsaturi pe minut;

Numarul de programare detinute – Acest lucru tine cont, la fel ca precedentul, de gradul de utilizare a masinilor triploc. Astfel, pentru cei care sunt la inceput de drum 3 – 5 programe sunt suficiente pentru a duce la bun sfarsit proiectul inceput, pe cand pentru proiectele care necesita un timp mai indelungat de lucru, numarul optim este cuprins intre 10 – 15, iar in mediul industrial numarul acestora trece de multe ori de 15 programe;

Tipurile de cusaturi dorite – Un lucru extrem de important pe care nu trebuie sa-l neglijati este tipul de cusatura pe care doriti sa o creati. O masina triploc poate detine mai multe tipuri de cusaturi, si anume triploc sau overlock, care dau si denumirea acestor masini practice, underdeck si elastica;

Modalitatea de utilizare – In functie de cat de utilizate vor fi masinile triploc, clientii au trei variante, si anume: masini triploc industriale, semi-profesioniste si masini de cusut care detin si functia masinilor triploc. Aceasta ultima categorie este bineinteles recomandata pentru acei clienti care nu folosesc acest produs in mod intens, pe cand celelalte doua vor putea fi utilizate pentru proiecte industriale, care sunt mult mai complexe.

Dacă doriti să primiti mai multe informatii referitoare la intreaga noastra gama de echipamente profesionale, NaTex.com.ro va sta la dispozitie.
Specialistii nostri va asteapta și in showroom-ul nostru din București pentru a va oferi consultata in alegerea unui echipament perfect pentru dumneavoastra.

Sediu: Blvd. Mircea Voda nr. 52, Bucuresti, sector 3
Showroom: Soseaua Bucuresti - Urziceni, nr. 17, Natura Center (China Town), hala 2, magazin 11, Afumati Ilfov.
Telefon: 0743.646.464
E-mail: natex@natex.ro