Plimbariile cu cel mic pot deveni mai placute si mai dese cu ajutorul unui carucior bebe de buna calitate

BUCURESTI - 26 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Caruciorul pentru bebe reprezinta solutie perfecta pentru plimbariile in aer liber sau pentru plimbariile la cumparaturi. Gratie acestui tip de carucior, bebelusul se bucura de confort si protectie.

Carucior bebe

Carucior bebe

Plimbarile sunt importante, atat pentru sanatatea bebelusului cat si pentru relaxarea pariintilor, motiv pentru care alegerea unui carucior bebe potrivit pentru cel mic este o provocare.

Care sunt accesoriile pe care parintii le primesc la achizitionarea unui carucior bebe?

Exista carucioare bebe 3 in 1 care detin o parte sport, un landou si o stoica perfecta pentru deplasarile cu masina. Partea sport a caruciorului poate fi asezata fie cu fata, fie cu spatele catre adult, in functie de preferinte si nevoi. In cazul in care bebelusul nu doarme, este recomandat ca partea sport sa fie asezata cu fata catre strada. In aceasta maniera copilul are posibilitatea de a vedea oameni si de a admira peisajele. Landoul este un element care poate fi asezat cu usurinta pe cadrul din aluminiu al caruciorului pentru bebelusi. Stoica este apreciata de un numar tot mai mare de persoane, deoarece aceasta ofera posibilitatea de a transporta copilul in siguranta cu masina.

De asemenea, parintii au privilegiul de a opta pentru un carucior bebe 2 in 1. Acesta include un landoul detasabil si usor de manevrat. Sistemul tehnologic de pliere este caracteristic acestui tip de carucior bebe si faciliteaza buna functionare.

Unii parintii prefera pentru cel mic un carucior simplu, care sa nu includa mai multe elemente precum scoica, partea sport sau landoul. In functie de preferintele adultului si de nevoile celor mici, se poate opta pentru un carucior simplu care sa satisfaca nevoile de baza ale celui mic.

Accesoriile principale ale carucioarelor pentru bebe sunt: copertina, cos de cumparaturi, husa de ploaie, perna detasabila. Copertina ofera bebelusului protectie deoarece aceasta este utilizata in momentul in care temperatura este una nefavorabila. Se utilizeaza copertina in timpul ninsorii, ploii sau a vantului. Cosul de cumparaturi este un element care a castigat notorietate in randul mamiciilor pentru ca acesta are rolul de a depozita obiectele sau cumparaturile facute in timpul plimbarii. Husa de ploaie este un accesoriu specific carucioarelor si are rolul de a feri copilul de ploaie sau vant.

Totodata aceasta se utilizeaza chiar si atunci cand temperaturiile sunt prea ridicate, pentru a feri copilul de razele puternice ale soarelui. Perna detasabila este utilizata in momentul in care bebelusul doreste sa fie putin ridicat sau isi doreste un plus de comoditate.
Care este perioada recomandata de utilizare a caruciorelor bebe?
Carucioarele pentru bebe sunt potrivite pentru nou-nascuti. Aceste tipuri de carucioare pot fi utilizate pana in momentul in care cel mic trece de 15 kilograme. Exista modele de carucioare bebe care pot fi utilizate de la nastere pana la 2 ani. Acest aspect difera de la un model la altul.

Comanda caruciorul bebe pentru a avea parte de cat mai multe plimbari
Carucioaredecopii.ro ofera privilegiul parintiilor de a alege carucioare pentru bebelusi, simple sau complexe. Acest magazin ofera spre vanzare o gama larga de modele potrivite pentru toate varstele. Comandarea unui carucior este rapida, datorita site-ului pus la dispozitie de magazinul de specialitate. Fie ca alegeti un carucior bebe simplu, 2 in 1 sau 3 in 1, plasarea comenzii se face prin intermediul unui simplu click. Comanda caruciorul pentru bebe si bucurati-va impreuna de plimbari lungi si relaxante.