Schimbarea din locuinta ta care va atrage doar energii pozitive. Alegerile corecte pentru o casa mai primitoare

BUCURESTI - 6 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Modul in care decoram locuintele spune multe despre personalitatea familiei noastre. In acelasi timp, exista studii care arata ca obiectele din casa au puterea de a ne influenta starea de spirit si chiar sanatatea.

Termosemineu

Termosemineu

Din acest motiv, exista un element-cheie numit termosemineu care poate schimba nu doar aspectul vizual, ci si energia din intreg caminul tau. O sursa de lumina si de caldura pe care o poti achizitiona fara o investitie majora, dar prin care poti crea, cu usurinta, o atmosfera mai primitoare ca niciodata. Te-ai gandit sa achizitionezi un termosemineu ? Te intrebai ce tip de semineu se potriveste casei tale? Raspunsul e simplu si il poti gasi chiar aici.
Stiai ca termosemineul imbina aspectul unui semineu cu functionalitatile unei centrale?

Motivele pentru care specialistii ne recomanda sa achizitionam un termosemineu

Element decorativ si functional, in acelasi timp
Livingul, o oaza de relaxare, incaperea unde iti petreci timp pretios cu prietenii si intreaga familie, poate avea un aspect inedit datorita unui termosemineu care aduce starea de bine. Nu mai este nevoie sa investesti in obiecte scumpe de mobilier cu rol decorativ, pentru a da un imbol creativ incaperii, intrucat termosemineul are particularitati estetice ce contribuie la infrumusetarea spatiului. Fara a te aglomera de obiecte inutile pe care nu ajungi sa le folosesti niciodata, un termosemineu nu are doar un simplu rol decorativ, ci contribuie si la incalzirea optima a locuintei.

Seminee cu eficienta calorica maxima: termosemineele
Cu un sistem performant ce contine un circuit special pentru apa calda, semineele de tip centrala au o eficienta ce atinge valori de 80-90%. Izolate atat la nivel interior, cat si la nivel exterior, termosemineele ofera o ardere curata, dar si un sistem de racire ce functioneaza pana la 3 Bar. Principalul avantaj dovedit al acestora, in comparatie cu alte produse de acest tip, este acela ca ofera o temperatura la evacuare ce nu trece nicodata limita de 230-270 de grade. In acelasi timp, poti beneficia de o autonomie a caldurii de pana la 9 ore.

Un puternic antidepresiv
De multi ani, inca de la primele modele aparute pe piata, semineele au devenit obiecte cu valoare sentimentala, si asta datorita rolului decorativ ce le-a sustinut in topul tendintelor in materie de design interior. Prin atmosfera primitoare pe care o creeaza doar prin simpla amplasare, semineul poate genera senzatia, pentru cei ce iti calca pragul casei, ca ti-ai redecorat intreaga locuinta. Se spune si e adevarat: poate influenta starea de bine, creand confort sufletesc si intimitatea pe care si-o doreste orice familie.

Un truc pentru a transforma o locuinta in una moderna
O sursa de lumina si de caldura ce creeaza o zona linistitoare, un termosemineu este un truc la indemana oricui pentru a-si transforma o locuinta simpla intr-un spatiu modern, in ton cu tendintele.
La ce magazin poti sa apelezi cu incredere?

Raspunsul e simplu! Seminee-expert.ro te ajuta sa achizitionezi un termosemineu perfect pentru tine, beneficiind de calitate garantata, prin serviciile de consultanta si prin produsele comercializate pe care acestia le ofera. Cu o gama variata de produse de top, seminee-expert.ro iti preintampina asteptarile si te impresioneaza aici  prin calitatile si functionalitatile termosemineelor performante. Te vei simti bine, cu un aliat de incredere ce te va ajuta sa faci o achizitie pe termen lung, care iti va aduce tie si familiei tale intimitatea si starea de bine pe care ti le doreai.
Spor la cumparaturi!
a