Dezbateri inedite la cea de-a 8-a editie Romanian PR Week

BUCURESTI - 16 septembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In perioada 5-7 Octombrie se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a opta editie Romanian PR Week. Evenimentul reuneste Congresul International PR Week, PR Award Gala Night si un training tematic de o zi.

Dezbateri inedite la cea de-a 8-a editie Romanian PR Week

Actuala editie propune un mesaj simplu sustinut de voci care au un cuvant de spus in comunicarea de afaceri: Strategia si evaluarea sunt motoarele performantei. Pentru a fi credibile si eficiente, programele de comunicare trebuie nascute din strategiile de afaceri. Masura performantei este data de evaluare. Gandite in afara strategiilor de afaceri, nereflectate in practici si actiuni constante, nesupuse testului evaluarii, programele de comunicare se dovedesc lipsite de credibilitate si de efecte pe termen lung.

5 invitati internationali, 5 manageri si 14 practicieni romani de Relatii Publice vor participa la dezbaterile Romanian PR Week. Lucrarile congresului vor beneficia si de expertiza unor profesionisti internationali de top precum: Peter Debreceny (SUA), Chaiman US Institute for Public Relations; Nick Andrews (Belgia), Vice-Presedinte Fleishman-Hillard Bruxelles; Dr. Karsten Ehms (Germania), Corporate Technology Siemens AG; Tony Meehan (Marea Britanie), Presedintele TMA Communications si fost director al competitiei internationale IPRA Golden World Award si Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications.

Teme inedite precum Managementul reputatiei online, Management si comunicare in afaceri, Evaluarea in PR: repere, tendinte si provocari, antropologie digitala, Predinctii privind impactul retelelor sociale asupra practicii de relatii publice, Instrumente de evaluare in comunicarea interna, Cei mai importati indicatori in social media si masurarea acestora, Evaluarea impactului activitatii de PR intr-un program de CSR etc sunt abordate in cadrul congresului PR Week de nume sonore ale PR-ului autohton si international.

Evenimentul festiv PR Award Gala Night va avea loc in seara zilei de 6 Octombrie. La cea de-a opta editie a competitiei Romanian PR Award au fost inscrise 110 proiecte in cadrul celor 9 categorii de concurs.

Romanian PR Week se incheie in data de 7 octombrie cu training-ul tematic \'Strategic Planning of PR Campaigns\', sustinut de Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications.

Agenda evenimentului poate fi consultata la http://www.praward.ro/pr-week.html sau http://www.praward.ro/uploaded/AgendaPRWeek2010.pdf


Inscrieri si reduceri

Inscrierile se fac pana la http://www.praward.ro/pr-week/inscriere.html
Participantii inscrisi pana la data de 20 Septembrie beneficiaza de o reducere de 10%. Pentru 2 sau mai multi participanti din cadrul aceleiasi organizatii care participa la acelasi eveniment (Congres sau Training) si care nu au mai beneficiat de alte reduceri de pachet se acorda o reducere de 10%. Studentii si ONG-urile beneficiaza de o reducere de 50% respectiv 25%.

Parteneri si sponsori
Evenimentele Romanian PR Week sunt sustinute de US Institute for Public Relations (IPR), Camera Deputatilor, Clubul Companiilor de Relatii Publice (CCRP), Asebuss, de sponsorii BCR, Pfizer, Coca-Cola Hellenic, MOL Romania, Ursus Breweries, Microsoft, AVON Romania, Rompetrol, RH Printing, Publica, Casa de traduceri, Crowne Plaza, si de partenerii media: Hotnews, Romania Libera, Europa FM, Revista Cariere, Revista BIZ, Wall-Street, PR Romania, Markmedia.ro, strategic.ro, Radio RFI, CSR Romania, Stiriong.ro, Comunicatedepresa.ro, Comunicatemedia.ro, Centruldepresa.ro, Calendarevenimente.ro, imedia, Businesslive.ro, stiridebine.ro si port.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/forum-for-international-communications/dezbateri-inedite-la-cea-de-a-8-a-editie-romanian-pr-week