Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet va asteapta la Hanul lui Manuc

Locul desfasurarii: Hanul lui Manuc

Organizator: Fresh Media Agency

Sweet Fest, festivalul dulciurilor gourmet va asteapta la Hanul lui Manuc

Vineri, 26 aprilie, incepe la Hanul lui Manuc cea de-a 5a editie Sweet Fest , festivalul dulciurilor gourmet, o editie speciala de Paste . In cele trei zile de festival, pasionatii de deserturi fine vor fi incantati cu delicatese culinare alese si vor putea participa la activitati inedite pentru petrecerea timpului liber in compania expertilor in arta gourmet. Acestia vor sustine demonstratii interactive de creare a unor dulcegarii sofisticate precum decorarea torturilor, ornarea naturala a cheesecake-urilor sau fotografie culinara.

 

Producatorii si importatorii de delicatese care expun in cadrul Sweet Fest delicii seducatoare pregatesc experiente gourmet remarcabile pentru un public aflat in cautarea gustului perfect.

In ton cu admosfera Sarbatorilor Pascale veti putea gasi dulciuri de post, cozonac, pasca, vin, dar si dulciuri fara zahar.

SugarSpice.ro - Introducere in arta decorarii torturilor si prajiturilor

SugarSpice.ro, boutique gourmet cu ingrediente naturale si bio si accesorii pentru prajituri si torturi, va realiza in cadrul Sweet Fest demonstratii de decorare a torturilor prin tehnica decupajului si modelarii pastei din zahar. Echipa SugarSpice.ro va realiza creatii inspirate si va explica publicului pasii de baza pentru decorarea torturilor si prajiturilor facute in casa sau in laboratoare specializate.

Fotografie culinara –Surprinderea profesionala a formelor culinare spectaculoase

 

Fotografii oficiali ai Sweet Fest, profesionistii de la Plus Foto Grup, vor face demonstratii live de fotografie culinara. Echipati cu un mini–studio mobil,  fotografii vor invita la shooting specialitatile rafinate propuse de expozanti si vor imortaliza formele delicioase ale ciocolatei, pralinelor, prajiturilor, torturilor, cupcake-urilor, clatitelor sau altor delicii variate prezentate in cadrul targului.

 

Cheesecake Romania –Transformare de imagine cu ornamente naturale

 

Echipa Cheesecake Romania va uimi publicul cu transformari de imagine ale cheesecake-urilor, folosind ornamente naturale. Fructe, frunze, ciocolata sau zahar, vor fi elemente folosite pentru crearea unui spectacol vizual de transformare de imagine pentru torturile delicioase pregatite de specialistii Cheesecake Romania.

 

Creperie d’Amour – Live Crepes si exclusivitatile editiei : Crepe Fleur si Crepe Cozonacel

 

Creperie d’Amour va recrea atmosfera tipica unei <creperie bretonne>, pregatind pe loc pentru oaspeti retetele  clasice de clatite frantuzesti dulci si sarate, precum si specialitati exclusiv create pentru aceasta editie : Crepe Cozonacel si Crepe Oeuf, inspirate de gusturile si tabieturile meniului de Paste, si Crepe Fleur, un desert suculent si parfumat dedicat sarbatorii Floriilor.

 

Accesul vizitatorilor la festival este gratuit, acestia fiind asteptati incepand de vineri (26 aprilie) si pana duminica (28 aprilie) la Hanul lui Manuc, pe str. Franceza nr. 62-64, intre orele 10.00 -20.00.

Detalii complete despre Sweet Fest pe http://www.facebook.com/SweetFest.

 

Editia a 5-a a festivalului de dulciuri alese Sweet Fest este organizata de Fresh Media, cu sustinerea partenerilor media, carora le multumim: ProFM, Pharma Food, bigcitylife.ro, Autentic Promotion, orasulmeu.ro, cevabun.ro, Sapte seri, Agerpres, Secretele Bucatariei, Zazou.ro, Evenimente Bucuresti, Metropotam, Anyplace, tonight.eu, inoras.ro, Bucatarescu, Jurnal de bucuresti, Afterhours, Culinar.ro, Vinul.ro, Gastromedia, Zile si Nopti, prWave.ro, acasa.ro, styleandthecity.ro, eva.ro, mayra.ro, baboom.ro, comunicatedepresa.ro, gadgetrends.ro, fashionandmoods.blogspot.com, 121.ro, Ioana, Business Woman, ghimpele.ro, Ring, Centrul Vechi.

 

 

Detalii suplimentare:

 

http://www.facebook.com/SweetFest

 

Sebastian Teodoru

Organizator Sweet Fest

Email: sebastian@freshpromo.net

Tel: 0740 198 501

 

Anca Popa

Consultant Relatii Publice

Email: anca.popa@zackepr.com

Tel: 0724 202 474

Confirmare pana la data: 26 aprilie 2013

Participare: Intrare libera