Intarirea regimului neproliferarii armelor nucleare

Locul desfasurarii: Aula Academiei Romane

Organizator: Fundatia Univeristara a Marii Negre (FUMN)

Intarirea regimului neproliferarii armelor nucleare

Fundatia Universitara a Marii Negre (sub egida Academiei Romane) impreuna cu Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane va invita sa luati parte la conferinta "Intarirea regimului neproliferarii armelor nucleare" cu ocazia detinerii de catre Romania, in acest an, a Presedintiei Comitetului Pregatitor al Conferintei de Examinare a Tratatului de neproliferare a armelor nucleare care va avea loc in anul 2015 la New York.

In cadrul conferintei vor lua cuvantul diplomati, experti in domeniile studiilor de securitate si relatiilor internationale, profesori, academicieni.

Conferinta va fi moderata de domnul Ambasador Liviu Bota, Presedinte al Consiliului Director al Fundatiei Universitare a Marii Negre si de prof. dr. Dan Dungaciu, Presedintele Fundatiei Universitare a Marii Negre.

Evenimentul va avea loc miercuri, 30 octombrie 2013, ora 9:30, in Aula Academiei Romane (Calea Victoriei nr 125, Sector 1, Bucuresti)

Intrarea este libera

Confirmare pana la data: 30 October 2013

Participare: Intrare libera

Parteneri eveniment:
  • Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale de la Academia Romana Institutul de Stiinte Politice si Relatii Internationale de la Academia Romana
  • Academia Romana Academia Romana