Comunicate Fundatia Alternativa Sociala de Educatie si Dezvoltare - ASED

Compania Fundatia Alternativa Sociala de Educatie si Dezvoltare - ASED a emis 2 comunicate de presa

 • Inaugurarea CENTRULUI REVIS, proiect pilot

  - 23 mai 2005

  Pe 27 mai 2005, la Hărlău va fi inaugurat “Centrul REVIS-Centru de pregătire profesională pentru tineri cu handicap în vederea integrării socioprofesionale”, centru pilot, unic în ţară. Acesta este destinat atât tinerilor cu handicap mediu din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă (C.I.A.) din Hârlău cât şi celor din localităţile apropiate şi are o capacitate de 32 de locuri, fiind structurat pe 4 ateliere (grădinărit, bucătărie, brutărie, croitorie). Beneficiarii proiectului vor fi pregătiţi în centru timp de 12 luni, iar diploma pe care o vor primi în urma calificării va fi recunoscută de către AJOFM.    comunicatul de presa

 • Adio mobilierului scolar din 1967, in Scoala din Pircovaci!

  Adio mobilierului scolar din 1967, in Scoala din Pircovaci!

  - 14 februarie 2005

  Fundatia ASED- Iasi a oferit copiilor si cadrelor didactice din Scoala cu clasele I-VIII Pircovaci, orasul Hirlau posibilitatea de a-si desfasura activitatea in clase nou mobilate incepand cu 10.02.2005. Copiii au posibilitatea sa invete in conditii mai bune, fara sa li se mai rupa hainele in cuiele care incercau sa tina bancile vechi, de peste 30 ani, in picioare.
  Un numar de 420 de persoane beneficiaza de confortul noului mobilier, din care 390 elevi clasele I-VIII si 30 cadre didactice.
      comunicatul de presa