DAN PURIC – Conferinta “Suflet Românesc” la Ateneul Român

Locul desfasurarii: Ateneul Român

Organizator: Fundatia Art Production

DAN PURIC – Conferinta “Suflet Românesc” la Ateneul Român

Dan Puric , exemplară conştiinţă a societăţii civile, cunoscut actor şi regizor, va prezenta publicului bucureştean, Marţi, 17 Decembrie 2013, orele 19:00 la Ateneul Român - conferinţa “Suflet Românesc”.

“Exista in sufletul acestui neam, o timiditate in fata lumii. Si cum lumea de astazi e aroganta, obraznica si ingamfata, ai sentimentul ca in intimitatea lui, sufletului romanesc ii e rusine sa participle la ea. Dar asta nu dintr-o resenmnare, ci dintr-un fel de “zare interioara” care spune ca vesnicia nu poate fi atinsa de istorie.” Dan Puric

Conferinţa “Suflet Românesc”, continuă seria evenimentelor pe care maestrul DAN PURIC le prezintă la Ateneul Român, în organizarea Fundaţiei ART PRODUCTION.

După conferinţă, va avea loc lansarea cărţii “Suflet Românesc” de Dan Puric.

Biletele se găsesc la Ateneul Român (tel. 021/315.68.75) şi in reţeaua Eventim la: Sala Palatului (tel. 021/315.73.72), magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online pe www.eventim.ro

Despre FUNDATIA ART PRODUCTION

Fundatia ART PRODUCTION a fost constituita in anul 2002, fiind atestata de catre Ministerul Culturii pentru impresariere, productii de spectacole, productii evenimente speciale, concerte, emisiuni de radio si televiziune, etc.

Confirmare pana la data: 17 decembrie 2013

Participare: Taxa de participare