CRAII DE CURTEA VECHE - o calatorie in lumea lui Mateiu Caragiale

Locul desfasurarii: Sub_Carturesti

Organizator: Fundatia Calea Victoriei

CRAII DE CURTEA VECHE - o calatorie in lumea lui Mateiu Caragiale

Fundatia Calea Victoriei si Editura Nemira va invita in data de 27 martie, ora 18:30, la Sub_Carturesti (Str A. Verona) sa ascultam pasaje dintr-o ironica si melancolica poveste si sa stam de vorba despre Craii de Curtea Veche.

Ne va citi citeva fragmente din roman actorul Marius Damian si vom intra in atmosfera si secretele Bucurestilor de altadata.

Carmen Musat va fi gazda evenimentului si ghidul nostru in lumea lui Mateiu Caragiale si in universul personajelor sale. Va fi invitat la eveniment scriitorul Ion Iovan, autorul unor carti surprinzatoare, cu si despre Mateiu.

Elevii si studentii cei mai activi in discutiile din cadrul intilnirii vor primi carti de la Editura Nemira.

Intrarea este libera.

Acesta este al doilea eveniment din cadrul campaniei IMBLANZIREA CARTILOR, derulata in parteneriat cu Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti.

Fundatia Calea Victoriei
Str Stefan Mihaileanu nr 28 B, ap 2
zona Foisorul de Foc

Despre FUNDATIA CALEA VICTORIEI 2007

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

Participare: Intrare libera