PLIMBARE PE CALEA VICTORIEI - expozitie de fotografii alb-negru de Sorin Nainer

Locul desfasurarii: Libraria Carturesti, Ceainarie

Organizator: Fundatia Calea Victoriei si Libraria Carturesti

Fundatia Calea Victoriei va invita la o PLIMBARE PE CALEA VICTORIEI, expozitie foto de Sorin Nainer, in perioada 6–26 octombrie la Libraria Carturesti, Str. Arthur Verona.

Expozitia invita privitorul sa cunoasca o Cale a Victoriei inedita, care nu ilustreaza cele mai importante monumente, asa cum ne-am obisnuit si nu incearca sa prezinte celebra strada intr-o lumina idilica ci ne propune o abordare personala a unor spatii, momente si ipostaze irepetabile.

“Este o strada pe care merg aproape zilnic si in care poti regasi tot Bucurestiul, la scara mai mica: bogatie, saracie, lumina, intuneric, cladiri vechi si noi, inalte sau scunde, oameni de toate felurile. In fotografiile mele am incercat sa surprind lumina aceea speciala de pe Calea Victoriei, fisiile de lumina care apar datorita jocului de cladiri inalte si a strazilor inguste. Pozele sint alb-negru tocmai pentru a surprinde acest joc de lumini.” spune Sorin Nainer.

Expozitia va fi gazduita de Libraria Carturesti de pe Str Arthur Verona, in perioada 6-26 octombrie, in interiorul librariei, deasupra rafturilor cu carti.

Vineri 10 octombrie, la 19:00, va avea loc o intilnire cu fotograful unde putem discuta despre aceasta expozitie si putem bea un ceai cald impreuna.Fundatia Calea Victoriei
Str Stefan Mihaileanu nr 28 B, ap 2
zona Foisorul de Foc
Bucuresti

Despre FUNDATIA CALEA VICTORIEI 2007

Ne propunem sa oferim celor din jur “delicatese culturale”, impachetate in forma unor conferinte sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam.

Participare: Intrare libera