Hai la Joaca!

Locul desfasurarii: Aleea Castanilor

Organizator: Fundatia CHANCE FOR LIFE

Hai la Joaca!

Duminica, 17 iunie, 2007, Fundatia CHANCE FOR LIFE si Fundatia OAMENI PENTRU COMUNITATE a Companiei Coca-Cola HBC Romania invita toti copiii din Ploiesti la joaca, intre orele 11.00 si 13.30, pe Aleea Castanilor.

Copiii vor putea alege intre trei activitati ce se vor desfasura in paralel. Pictura pe fata, asigurata de oameni cu experienta, este prima atractie pe care o oferim copiilor. A doua varianta de a petrece timpul impreuna este sa picteze ei insisi pe vase de lut, pe care le pot lua amintire acasa. Nu in ultimul rand, ei pot participa la multe concursuri cu premii. Evenimentul este sustinut de Fundatia “Oameni pentru Comunitate”, a Companiei Coca-Cola HBC Romania.

Evenimentul are scopul de a marca finalul proiectului „Teatru versus Realitate”, desfasurat in perioada octombrie 2006 – iunie 2007, prin care Fundatia CHANCE FOR LIFE a creat o retea de trei cluburi de voluntariat in trei scoli din Ploiesti (Scolile Ion Creanga, Berthlot si Grogore Moisil), cu sprijinul Inspectoratului Judetean Scolar si cu sprijinul financiar al Fundatiei „Oameni pentru Comunitate”, a Companiei Coca-Cola HBC Romania, prin programul de donatii salariale „Impreuna daruim comunitatii”.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala, non-profit si apolitica, infiintata in anul 2000. Misiunea Fundatiei CHANCE FOR LIFE este sa dezvolte comunitatile din Romania, sustinand educational, emotional si social copiii si tinerii. CHANCE FOR LIFE isi propune sa formeze spiritul civic al copiilor si sa dezvolte dorinta si capacitatea acestora de a se implica in viata comunitatilor in care traiesc.

Pentru detalii suplimentare, va rog contactati Roxana Patrichi, Coordonator Relatii Publice, roxana@chanceforlife.ro, 0722100161, www.chanceforlife.ro.

Despre FUNDATIA CHANCE FOR LIFE

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2000, a carei misiune este sa dezvolte comunitatile din Romania, sustinand educational, emotional si social copiii si tinerii. CHANCE FOR LIFE isi propune sa formeze spiritului civic al copiilor si sa dezvolte dorinta si capacitatea acestora de a se implica in viata comunitatilor in care traiesc.


Fundatia VODAFONE ROMANIA sustine actiuni caritabile pentru persoane cu nevoi speciale si categorii defavorizate, in special copii si batrani din toata tara. Fundatia VODAFONE ROMANIA are misiunea de a ajuta oamenii din Romania sa aiba vieti implinite, dezvoltand comunitatile locale.

Participare: Intrare libera