Concert PINKTOBER cu Vunk, Antonia, Bandidos si Cristi Nistor la Hard Rock Cafe

BUCURESTI - 15 octombrie 2013

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Concertul caritabil va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 21:30 si ii va reuni pe scena Hard Rock Cafe pe cativa dintre cei mai indragiti artisti ai momentului – Antonia , Vunk , Bandidos si Cristi Nistor . Pretul unui bilet la concert este de 40 de lei, iar incasarile obtinute din vanzarea acestora vor fi donate organizatiei HOSPICE Casa Sperantei .
Pentru al cincilea an consecutiv, Hard Rock Cafe Bucuresti, impreuna cu AVON Romania, organizeaza un nou concert caritabil in cadrul campaniei internationale PINKTOBER, eveniment menit sa atraga atentia asupra importantei consultului medical de specialitate si a prevenirii riscului de imbolnavire de cancer la san.

Concert Caritabil pentru HOSPICE Casa Sperantei

Concert Caritabil pentru HOSPICE Casa Sperantei

La Hard Rock Cafe, luna octombrie inseamna mai mult decat distractie! Intr-o singura seara, muzica de calitate si frenezia de pe ringul de dans pot schimba soarta miilor de pacienti care vor putea, multumita tie, sa aiba acces la primul centru HOSPICE din Bucuresti, cu servicii medicale complete si gratuite. Asa ca, pe 26 octombrie, de la ora 21:30, nu poti lipsi de la un super concert live alaturi de sustinatorii campaniei Pinktober de anul acesta – trupa Vunk, Antonia, Cristi Nistor si Bandidos!

’Suntem onorati sa avem sprijinul acestor mari artisti si le suntem nespus de recunoscatori. Cu fiecare bilet cumparat, sustineti ingrijirea unei persoane dragi si puteti si voi sa aduceti alinare. Alinarea durerilor nu este doar datoria medicilor si a asistentilor medicali, nu este doar un simplu act medical. Sunt atat de multe modalitati prin care putem sa aratam dragoste persoanei dragi, si cel mai important este sa le fim alaturi. Vrem sa fim alaturi de voi pe 26 octombrie la Hard Rock Café, ca sa demonstram impreuna ca dragostea si muzica pot invinge cancerul.’’ a declarat Daniel Bujorean, Manager de Comunicare la HOSPICE.

In plus, pentru acest eveniment international devenit traditie si in Romania, Hard Rock Cafe iti pune la dispozitie si o serie limitata de esarfe, create special pentru editia de anul acesta a campaniei Pinktober.

Evenimentul este sustinut de AVON Cosmetics Romania, companie care in ultimii 11 ani a finantat programe destinate informării şi educării femeilor privind depistarea precoce a cancerului la sân si a oferit donatii de peste 2,4 milioane de dolari in beneficiul spitalelor importante din toata tara.

Detalii despre Campania pentru Sănătatea Sânilor găsiți pe www.stopcancerlasan.ro.