Peste 80.000 de euro s-au strâns, sâmbătă, la Balul Edelweiss pentru HOSPICE

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, ONG, CSR

Sâmbătă la Athénée Palace Hilton, a avut loc Balul Edelweiss pentru HOSPICE Casa Speranței, cel mai longeviv bal caritabil din România. (edelweissball.hospice.ro)

Ediția din acest an, produsa de Maria Andrei , a avut ca și tematică Călătoria HOSPICE, marcând astfel cele mai importante momente din istoria de 22 de ani a fundației și a celebrat, în mod special, deschiderea noului centru HOSPICE din București, inaugurat în luna septembrie.

Peste 80.000 de euro s-au strâns, sâmbătă, la Balul Edelweiss pentru HOSPICE

În acest an, Balul Edelweiss a fost prezentat de Corina Caragea și Dragoș Bucurenci, iar licitația cu strigare a fost susținută de Dana Rogoz împreună cu președintele fundației, Graham Perolls,CMG. 

Surpriza serii a fost prețul pentru care s-a adjudecat la licitație o cină pentru 12 persoane oferită de prințesa Marina Sturdza și Athénée Palace Hilton. Doi dintre invitați au ales să ofere câte 3.000 de euro fiecare, însumând 6000 de euro.

O oră de tenis cu Simona Halep s-a adjudecat pentru suma de 2200 și a inclus și o rachetă originală cu autograf.

De asemenea, în cadrul evenimentului, s-au mai licitat și alte experiențe exclusiviste, precum cea a unei zile în California la bordul unui avion de vânătoare, pentru 1.600 de euro.

Cu sprijinul celor 200 de invitați și a sponsorilor principali, evenimentul caritabil a strâns peste 80.000 de euro. Fondurile vor ajuta fundația să susțină serviciile gratuite de îngrijire paliativă, atât de importante pentru pacienții copii și adulți cu boli incurabile și dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă la nivel național prin educație.

Divertismentul serii a fost asigurat de Brio Sonores, câștigătorii Românii au Talent, artista Ana Munteanu și trupa Călin Geambașu. Evenimentul a avut ca și director artistic pe D-na Maria Andrei.

Au contribuit la organizarea acestei ediții de bal: Anchor Grup, Fundația Vodafone România, Help Net Farma, Fildas Trading, EIT Sucursala Forum Auto, GlaxoSmithKline, GlaxoSmithKline Consumer Healthcare, COCA-COLA HBC, Kaufland, Raiffeisen Bank, Sofmedica, Lowe and Partners și Transgaz.

Parteneri: Cristalex ’94, Tres Recherche, Beautik Haute Parfumerie, CityGrill, Whittard of Chelsea, Musette, Stoica si Asociatii, Sabion, Proestetica, Style and Nature, Renaud Investments, Porphyras, Crier Media Group, Nissa, Crowne Plaza Hotel, Contessina, Central Park Hotel Sighisoara, Morgano Hipic, Restaurant Tapo, Fizio- life Medica, World Class, Pescariu Sports and Spa, Originalo, Grand Hotel Continental și Delta A.C.M ’93.

Partenerii media au fost: ProTV, EuropaFM și Etiquette Magazine. Acest eveniment a fost produs de producătorul Maria Andrei și Paul Renaud.

***

Puteți descărca fotografii de la eveniment accesând link-ul.