Lansarea noului site al Fundatiei EMA

Locul desfasurarii: World wide web

Organizator: Fundatia EMA

Lansarea noului site al Fundatiei EMA

WWW.FUNDATIAEMA.RO

Siteul Fundatiei E.M.A. a fost lansat in noua sa formula !

Acum site-ul este un loc unde poti descoperi multe lucruri si poti participa activ in timp ce navighezi, in functie de statutul pe care il ai.

VIZITATORII: pot naviga pe site insa anumite sectiuni sau optiuni nu le vor putea accesa. Pot insa sa dea calificative fiecarui articol publicat, sa vizualizeze anunturile postate de membri sau sponsori si ... sa se inregistreze !

UTILIZATORII INREGISTRATI: pot accesa toate sectiunile site-ului, pot publica anunturi gratuite, pot comenta articole si participa la FORUM .

UTILIZATORII MEMBRI EMA: pe langa drepturile utilizatorilor inregistrati vor avea posibilitatea de a publica singuri articole in site. Acest statut presupune insa obtinerea titlului de "membru EMA".

UTILIZATORII SPONSORI/PARTENERI/COLABORATORI: pe langa toate facilitatile de mai sus vor putea sa-si promoveze produsele si serviciile in sectiunea exclusiv creata, "sectiunea sponsorilor".

ABONAREA LA NEWSLETTER da posibilitatea oricui, indiferent daca este inregistrat pe site ca utilizator sau nu, sa primeasca cele mai importante stiri si anunturi, cu un design deosebit daca opteaza bifand "Primeste HTML?" .

Fundatia EMA multumeste tuturor celor ce au ajutat la conceperea acestui site si va doreste tuturor , cu ocazia Anului Nou, LA MULTI ANI !

Administrator

Despre FUNDATIA

ONG, cu specific de interventii de salvare/recuperare in conditii extreme ; actiuni umanitare

Participare: Intrare libera