Catena îl susține pe Alexandru Arşinel şi Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”

BUCURESTI - 12 iulie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Catena, un partener de tradiție al evenimentelor culturale din țara noastră, susține și în acest an Stagiunea Estivală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Directorul teatrului, Alexandru Arșinel, face din nou echipă cu Catena şi, împreună, propun bucureștenilor weekenduri de vis, pline de amuzament și de acte de cultură. Datorită maestrului Alexandru Arșinel, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai României, spectacolele au savoarea comediei pure de odinioară și a scenetelor inteligente.

foto

foto

Catena continuă, astfel, colaborarea de tradiţie cu maestrul Alexandru Arșinel, un parteneriat de lungă durată cu rezultate deosebite, în beneficiul publicului dornic de momente artistice de calitate. Cu ocazia acestor spectacole, Catena se alătură încă o dată maestrului Arșinel care dedică evenimentele stagiunii Centenarului Marii Uniri. Spectacolele au loc în fiecare final de săptămână la Teatrul de Vară Herăstrău”.

În programul de evenimente cultural-artistice pot fi urmăriți actori celebri, care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum: Alexandru Arșinel, Vasile Muraru, Valentina Fătu, Alexandru Lulescu, Ana Maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru, Miruna Birău, Oana Ghioca, Monalisa Basarab și Diana Radu. Fondul muzical al spectacolelor este asigurat de Adrian Enache, Alin Gheorghișan, Bianca Sârbu, Radu Ghencea, Daniela Tănase, Alexandra Penciu, Adriana Gavrilă și de Orchestra Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu. Coregrafia baletului Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” este semnată de Cornel Popovici, iar scenografia de către Ana Iulia Popov.

Iubitorii culturii românești își pot vedea actorii favoriți în cadrul Stagiunii Estivale 2018, după următorul program:

   Sâmbătă 14 iulie, ora

19.30

   - Hai, Hai România! Duminică 15 iulie, ora

19.30

   - Piei, drace! Sâmbătă 21 iulie, ora

19.30

   - Hai, Hai România! Duminică 22 iulie, ora

19.30

   - Aer bun! De Herăstrău!  Sâmbătă 28 iulie, ora

19.30

   - Hai, Hai România! Duminică 29 iulie, ora

19.30

  - Un cântec… O glumă… 

Catena susține în mod tradițional evenimentele organizate de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, al cărui director este Alexandru Arşinel, pentru că acestea reprezintă un etalon în peisajul artistic al României. În condițiile în care și în acest an maestrul Alexandru Arșinel a pregătit spectacole deosebite, pline de umor și de acte artistice unice pe scena teatrului românesc, Catena își reafirmă sprijinul pentru proiectele în care marele actor român este implicat.