30 zile listare gratuita in targul virtual www.fib.ro

BUCURESTI - 11 august 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Firmele din domeniul agro-alimentar si din domeniile conexe au posibilitatea de a beneficia gratuit, pe o perioada de 30 zile, de serviciile targului www.fib.ro.

30 zile listare gratuita in targul virtual www.fib.ro

Incepand din martie 2002 Global Services Group a fost proiectat si dezvoltat un program ambitios "Promovarea afacerilor industriei agro-alimentare din Romania si a domeniilor conexe". Pentru a se asigura succesul acestui demers a fost transpus, in iunie 2002, pe Internet, sub denumirea "Food Industry Business" la adresa http://www.fib.ro.

Este un concept de actualitate, absolut necesar, care integreaza activitatea industriei alimentare din Romania in noua economie, puternic informatizata si orientata.

Participarile active la organizatii de profil, conferinte si targuri periodice au crescut renumele proiectului devenind un instrument util si zilnic al actorilor pietei agro-alimentare.

OFERTA FIB.RO cuprinde trei module:
1.Stand Gratuit - oferta standard pe o perioada de proba de 30 zile pentru a putea evalua serviciile târgului virtual
2.Stand Standard - oferta valabila la semnarea unui contract, incluzând un numar mai mare de servicii
3.Stand Premium - gama de servicii pentru promovarea suplimentara a standului Dvs.

In cadrul standului gratuit, expozantul are posibilitatea sa listeze urmatoarele informatii:
a. datele de identificare ale firmei: adresa, numere de telefon si fax, adrese de e-mail si de web site, doua persoane de contact cu detalii si numere de telefon. Toate adresele de e-mail si de site-uri înscrise în aceasta sectiune sunt active, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a formula cereri de oferta direct expozantilor, chiar în timpul vizualizarii machetei.
b. domeniile târgului virtual în care firma este inscrisa. Înscrierea se poate realiza în maxim 5 domenii.
c. descrieri complete ale produselor si serviciilor oferite - 10 locatii în care se pot introduce descrieri text (un numar nelimitat de caractere).
d. o sectiune separata de observatii, la sfârsitul paginii, unde puteti oferi mai multe detalii despre istoricul firmei, partenerii si colaboratorii Dvs., premiile si recunoasterile obtinute, apartenenta la diverse organizatii si asociatii de profil, etc.
e. contor ce indica numarul de vizitatori de la începutul listarii standului firmei Dvs.

Serviciile conexe ce se ofera în timpul perioadei de listare gratuita sunt:

f. posibilitatea actualizarii în timp real a datelor listate. Fiecare expozant îsi poate modifica oricând informatiile din macheta cu ajutorul cheilor de acces primite la înscriere.
g. Newsletter zilnic ce contine informatii din piata, selectiuni din presa zilei, actiuni de promovare ale noilor înscrisi si a actualizarilor la standurile existente, curs valutar, cereri si oferte primite pe adresa târgului

CUM VA INSCRIETI?
Vizitati WWW.FIB.RO si parcurgeti procedura din sectiunea Inscriere. În maxim doua ore de la înscriere (timp în care datele vor fi verificate) standul va fi activat si veti primi confirmarea cheilor de acces. Aveti apoi la dispozitie 30 zile* pentru a beneficia, gratuit si fara obligatia de a încheia un contract de abonament, de serviciile târgului virtual.
*Nu puteti beneficia de aceasta perioada de proba de doua ori in decurs de 12 luni calendaristice, daca prima inscrirere nu s-a concretizat prin semnarea unui contract de abonament.

Va asteptam si va dorim AFACERI DE EXCEPTIE!

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/30-zile-listare-gratuita-in-targul-virtual-www-fib-ro