Cele mai noi oferte din industria alimentara si agricultura

BUCURESTI - 20 august 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Targul virtual pentru industria alimentara si domeniile conexe FIB.ro va invita sa fiti la curent cu cele mai noi oferte din acest domeniu.

Cele mai noi oferte din industria alimentara si agricultura

Accesand pagina targului aveti la dispozitie un motor de cautare foarte simplu si performant in acelasi timp, prin care puteti gasi in doar cateva secunde oferta ce va intereseaza.
Astfel puteti sa efectuati o cautare dupa numele firmei, dar si dupa judet, persoane de contact, profil, domeniu de activitate, tipul firmei sau chiar dupa produsele/serviciile de care sunteti interesat. Toate acestea si mult mai multe informatii le puteti gasi la adresa www.FIB.ro.

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/cele-mai-noi-oferte-din-industria-alimentara-si-agricultura