Informatii Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania

BUCURESTI - 6 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Targul www.fib.ro va invita sa cititi in rubrica Info articole puse la dispozitie de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

Informatii Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania

In saptamana 06-12 Septembrie 2004, rubrica Info contine articole pe urmatoarele teme:

"Termenul de valabilitate la tocanita"

Inca din momentul obtinerii produselor alimentare, acestea trec printr-o serie de procese si modificari (fizice, chimice si biochimice) ce le pot afecta calitatea. De aceea este important sa cunoastem care sunt conditiile de pastrare a produselor alimentare, dar si perioada lor de valabilitate, caci acest lucru ne ajuta sa le pastram noi insine corect in propria gospodarie.

"Smecherii pentru a alege si a pastra fructele si legumele"

Piata propune pe tot parcursul anului o mare varietate de fructe si legume. Dar calitatea lor nu se ridica mereu la inaltimea asteptarilor noastre. Asociatia pentru protectia Consumatorilor din Romania va aduce la cunostinta cateva sfaturi pentru a le alege si pentru a le pastra si, de ce nu, pentru a beneficia cat mai bine de valoroasele proprietati organoleptice a catorva fructe si legume.

"Sa vina …berea…! "

Berea este o bautura aparte, chiar speciala. O tablita sumeriana de acum 6000 de ani aducea omenirii secretul fabricarii acestei bauturi. Pe vremea aceea insa, sumerienii nu aveau acces la aceasta licoare aurie. Era o bautura divina si, ca atare, ea era destinata doar zeitei fertilitatii. Mult mai tarziu, in Evul Mediu, calugarii consumau bere mai ales in timpul postului, ca inlocuitor al carnii. Prin urmare, berea este un aliment datorita continutului in glucide, proteine, vitamineleB1, B6, B3, b12, PP, E, acid folic, nicotinic, potasiu, magneziu etc

Articolele complete le gasiti in www.fib.ro sectiunea Info.
Va asteptam si va dorim Afaceri de exceptie!

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro