Mic mobilier pictat

BUCURESTI - 13 aprilie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Micul mobilier este inspirat in principal din arta traditionala ornamentala romaneasca, reusind sa creeze un interior impresionant prin varietatea categoriilor de obiecte si prin armonia lor decorativa si cromatica.

Mic mobilier pictat

Piesele de mobilier pictate cu motive geometrice au functia de a evidentia infatisarea ornamentala a locuintei, de a da caldura si culoare interiorului. Fiecare obiect, prin forma, culoare, motiv ornamental si compozitie, participa la realizarea unicitatii decorative a interiorului.

Motivele geometrice sunt zgariate pe suprafata din lemn, accenuandu-se astfel culoarea lor si formandu-se detaliul subtil care potenteaza obiectul.

Piesele de mobilier din lemn masiv sunt concepute de catre Ancarma, adaptate cerintelor fiecarui client. Ancarma este o tanara societate care realizeaza in principal mobilier, lucrat si pictat manual in stil propriu, inspirat indeosebi din arta populara romaneasca.

Va invitam sa ne vizitati in perioada 19-22 Aprilie 2006 la Sala Palatului , in cadrul “Salonului Cadourilor de Paste”

Va asteptam cu drag!

Despre Global Services Group

Salonul Cadourilor de Paste se desfasoara in perioada 19-22 Aprilie la Sala Palatului , program de vizitare: 10.00 - 20.00
Global Services Group
Tel: 021 348 35 40
Fax: 021 348 56 42

office@profinn.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/mic-mobilier-pictat