PROFINN 2005 – Targul de proiecte

BUCURESTI - 14 iunie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Mai aveti la dispozitie 8 zile pentru a va inscrie la PROFINN 2005 : Targul de Proiecte si Conferinta pe teme de finantare, asigurari, leasing.

PROFINN 2005 – Targul de proiecte

In perioada 23-24 iunie, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, sala Ball Room, sunteti asteptati pentru a lua parte la Targul National de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri – Profinn 2005. In prima zi a targului, 23 Iunie, va avea loc o conferinta ce va dezbate teme de maxima actualitate pentru toti actorii implicati in agricultura ecologica si industria alimentara. In cadrul celor 3 sectiuni,vor fi prezentate produse de finantare, se va dsicuta despre asigurari si necesitatea acestora si despre implicarea organizatiilor patronale in derularea finantarilor.

Inscrierea in calitate de vizitator este gratuita . Pe baza formularelor de inscriere completate, vor fi programate intalniri cu expozantii :banci, societati de leasing si societati de asigurari, fonduri de garantare

Mai multe detalii despre organizarea acestui eveniment, precum si formularele de inscriere ce trebuie completate pot fi gasite la www.profinn.ro.

Profinn 2005 este organizat cu sprijinul extraordinar al Agentiei SAPARD, avand ca partener oficial Banca Comerciala Romana, parteneri asociati CEC si BRD Sogelease, sponsori Unicredit Leasing si Raiffeisen Leasing.

Despre Global Services Group

GLOBAL SERVICES GROUP, organizatorul primului targ virtual din Romania din domeniul industriei alimentare - WWW.FIB.RO - si INTERMARKETING & CONSULTING, organizatorul Targului International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje - AGRARIA organizeaza PROFINN 2005, primul EVENIMENT pentru PROIECTE DE FINANTARE si IDEI DE AFACERI din Romania, organizat pe principiul Business to Finance, pentru a raspunde in mod pragmatic standardelor UE si pentru a veni in intampinarea nevoilor de informare si finantare ale mediului de afaceri din Romania.

GLOBAL SERVICES GROUP SRL
021 348 35 40; 0723 961 496
Blvd. Camil Ressu nr. 47, Bl. N9, Ap.1, Sect. 3, 031743 – Bucuresti


office@profinn.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/profinn-2005-targul-de-proiecte4