Retete Bucovinene

BUCURESTI - 6 august 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Bine v-am regasit, Boieri Dumneavoastra! Va poftesc sa ne continuam calatoria alturi de targul www.fib.ro si House of Guides prin Bucovina, cu o noua reteta usor de pregatit si gustoasa: SALATA DE HRIBI.

Retete Bucovinene

Fierbeti Domniile Voastre, in apa cu sare, cam un kilogram de hribi. In timp ce hribii se fierb, tocati marunt 2 cepe si le caliti in ulei, iar cand incep sa sfaraie se sting cu jumatate de pahar de vin.
Mai lasati ceapa sa scada un pic din fiert, apoi o dati deoparte, in asteptarea celorlalte ingrediente.
Spalati bine un kilogram de ardei capia, pe care-i puneti la copt. Dupa ce se coc, ii curatati de seminte si de coaja.
Hribii fierti si scursi de zeama ii taiati feliute subtiri si-i adaugati, impreuna cu ardeii copti, peste ceapa calita.
Mai adaugati si o frunza de dafin, apoi mai tineti preparatul pe foc vreo cateva minute, sa se amestece binisor aromele.
Cand e gata, dregeti de sare si piper si puteti chema cinstitii meseni sa guste minunea.
Smecherie de la Smaranda: Salata asta, Boieri Dumneavoastra, e la fel de buna calda, ca si rece. Pofta Buna!
In rubrica de Retetele Delicioase din targul www.fib.ro veti regasi si o reteta de CIORBA DE FASOLE ALBA CU AFUMATURA iar pentru data viitoare ma gandesc sa ma imbii cu mai multe dulciuri ... vom vedea! Pana atunci va doresc sa aveti zile frumoase si multe mese linistite in familie.
Ei, Boieri Dumneavoastra, pana data viitoare va spun la revedere si spor la gatit, ca v-am dat de lucru.

Oferite cu mărinimie de House of Guides şi gustate, spre a fi lăudate Domniilor Voastre de
Smaranda
gurmanda echipei FIB.RO

Despre Global Services Group

Despre www.fib.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de sucursale în Iaşi şi alte oraşe, precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.

Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro