Smaranda, gurmanda echipei FIB.ro va astepata cu noi bunatati in Retete Delicioase

BUCURESTI - 22 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Bine v-am regasit, Boieri Dumneavoastra!
Dupa ce am povestit despre atatea mancaruri minunate, vorbim azi despre niste preparate care nu sunt chiar mancaruri, dar care contribuie la savoarea si aroma altor minuni. Sosurile.

Smaranda, gurmanda echipei FIB.ro va astepata cu noi bunatati in Retete Delicioase

SOS DE PATLAGELE ROSII
Se zdrobesc sau se taie felii jumatate de kilogram de rosii bine coapte, care se pun apoi la fiert, fara apa, intr-o oala cu capac, timp de 20 minute, amestecand din cand in cand sa nu se prinda de fund. Cand sunt fierte se paseaza printr-o sita.
Intre timp, se incalzesc intr-o cratita 2 linguri de unt, peste care se adauga 2 linguri de faina si, dupa omogenizare, rosiile pasate si un pahar de supa de oase. Se mai adauga, pentru aroma, cimbru si patrunjel maruntit, precum si sare dupa gust, si se lasa la fier, la foc mic, timp de 30 minute. Bineinteles, nu veti uita sa mai amestecati din cand in cand. Inainte de a fi servit, sosul se strecoara si abia apoi se da la masa in sosiera, langa diverse preparate.
Smecherie de la Smaranda: Sosul acesta de rosii e simplu de facut, gustos, si merge foarte bine cu o multime de preparate. In cazul in care nu aveti supa de oase, o puteti inlocui cu orice supa de carne sau chiar de legume. Se schimba putin aroma dar e la fel de gustos.
Pentru Sosul de smantana pentru vanat, va astept pe Domniile Voastre in targul nostru, FIB.RO.
Atat pentru azi, Boieri Dumneavoastra. Data viitoare va astept cu deserturi delicioase.

Oferite cu marinimie de House of Guides si gustate, spre a fi laudate Domniilor Voastre de
Smaranda
gurmanda echipei FIB.RO

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/smaranda-gurmanda-echipei-fib-ro-va-astepata-cu-noi-bunatati-in-retete-delicioase