Targul virtual FIB.ro va invita sa incercati delicioasele retete oferite de House of Guides si Smaranda.

BUCURESTI - 13 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In cadrul rubricii Retete delicioase veti regasi preparate din toate colturile tarii. Asa ca va uram pofta mare si spor la gatit!

Targul virtual FIB.ro va invita sa incercati delicioasele retete oferite de House of Guides si Smaranda.

Fie ca va plac preparatele bucovinene, ardelenesti sau banatene, fie ca doriti sa incercati noi preparate, in paginile targului virtual veti gasi retete pentru toate gusturile. Retele oferite de House of Guides si incercate de Smaranda, gurmanda echipei FIB.ro sunt nu numai delicioase, dar si usor de preparat. De la aperitive, la ciorbe, tochituri, fripturi sau deserturi pana la meniuri complete va veti impresiona musafirii cu arome imbietoare. Insotite de smecherii de la Smaranda preparatele sunt o adevarata incantare atat pentru trup cat si pentru suflet, dar mai ales pentru invitati. Incercandu-le, in scurt timp veti deveni mici maestri in ale gatitului iar toata lumea va va lauda bucatele. Saptamana aceasta va oferim o minunata tochitura bucovineana.

Pentru a vedea cum se prepara si celelalte retete va invitam in paginile targului virtual www.FIB.ro.

Retete oferite cu marinimie de House of Guides si gustate, spre a fi laudate Domniilor Voastre de
Smaranda
gurmanda echipei FIB.RO

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/targul-virtual-fib-ro-va-invita-sa-incercati-delicioasele-retete-oferite-de-house-of-guides-si-smaranda-