Totul despre CAFEA

BUCURESTI - 23 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

In www.fib.ro rubrica Info puteti consulta un nou articol furnizat de Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania.

“Te invit la o cafea? De cate stele? Prajita, instant sau decofeinizata?"

Totul despre CAFEA

"Fie ca vrem sa ne revenim din oboseala, fie ca vrem sa ne relaxam cu prietenii, fie ca vrem sa invitam o fata in oras, cafeaua este totdeauna prezenta in cana din fata noastra. Ce contine ea si de unde a aparut? Care e cea mai buna din Romania si de ce? Sunt intrebari la care ar trebui sa stim raspunsul, iar Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania va poate scoate din incurcatura cu recomandarile specialistilor sai.

Cafeaua este un produs rezultat prin prelucrarea semintelor arborelui Coffea din familia Rubiaceae. Productia anuala de cafea verde oscileaza in jurul a 6 milioane de tone, fiind repartizata in America Latina, in Africa si in Asia; Brazilia detine primul loc in productie si export. Importanta economica au speciile de coffea arabica (cu o pondere de 70% din media mondiala) si coffea robusta (cu o pondere de 25% din media mondiala).”

Pentru consultarea intregului articol va asteptam la www.fib.ro rubrica INFO. In cadrul aceleiasi rubrici puteti consulta si urmatoarele articole:
„Studii legislative privind protectia consumatorului”
„Cum incheiem un contract fara sa fim pacaliti?”
„Termenul de valabilitate la tocanita”
„Smecherii pentru a alege si a pastra fructele si legumele”
„Sa vina …berea…!”

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/totul-despre-cafea