Vitaminele Nu putem trai fara ele!

BUCURESTI - 29 septembrie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

Targul virtual al firmelor din industria alimentara, agricultura si domeniile conexe www.fib.ro, va invita sa regasiti in cadrul rubricii Info comunicatele si articolele realizate de APC Romania.

Vitaminele Nu putem trai fara ele!

Saptamana aceasta va invitam sa cititi un articol cu si despre vitamine. “Tot vorbim de vitamine, vrem sa fim vitaminizati, la televizor vedem o gramada de spoturi care promoveaza vitaminele, ca sa nu mai vorbim de publicitatea acestora prin ziare si reviste. Vitaminele sunt substante de care corpul are nevoie pentru dezvoltarea normala si intretinerea functiilor biologice. Lipsa acestora provoaca boala numita avitaminoza. Toate bolile cauzate de lipsa unei vitamine trec daca se administreaza vitamina respectiva. Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania va enumera cele mai importante vitamine, ca sa vedem unde le gasim si daca este neaparat nevoie sa luam pastile cu vitamine sau ne putem rezuma doar la alimente sanatoase.”

Citind in continuare acest articol veti putea afla mai multe informatii despre ce alimente trebuie sa consumati pentru a aduce cel mai mare aport de vitamine in organism, ce rol joaca diferitele vitamine in cadrul metabolismului, precum si riscurile la care va expuneti in cazuri de avitaminoze. Fie ca este vorba de vitamina C, de A sau B, veti regasi in acest articol tot ce este mai important privind o alimentatie bogata in vitamine, pentru o viata cat mai sanatoasa.

In zilele urmatoare veti gasi si alte communicate ale APC Romaina, tot ce trebuie sa stiti pentru pentru o conduita alimentara echilibrata si nu numai.

Despre Global Services Group

Despre FIB.ro

Food Industry Business reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti formată din economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de noi sucursale precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.
Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti
Tel/ Fax : +40 21 348 35 40

office@fib.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/global-services-group/vitaminele-nu-putem-trai-fara-ele