WWW.FIB.RO - Targul firmelor din Industria Alimentara, Agricultura si din Domeniile Conexe va prezinta un nou partener media.

BUCURESTI - 21 iunie 2004

Comunicat tip General in Afaceri

WWW.FIB.RO are deosebita placere de a va prezenta un nou partener media - ziarul Agrarium, editat de Federatia Crescatorilor de Taurine din Transilvania.

WWW.FIB.RO este un concept de actualitate, absolut necesar, care integreaza activitatea agriculturii si industriei alimentare din Romania in noua economie, puternic informatizata si orientata. Implicarea activa in proiecte, conferinte si expozitii periodice (TIBCO, editia 2002 si 2003, Forumul Industriei Alimentare, INDAGRA 2002 - 2003, Agraria 2004) au crescut renumele proiectului.
In acest context, stabilirea de parteneriate cu organizatiile non guvernamentale din domeniu si cu ambasadele tarilor ce au interese economice pe piata romaneasca s-a conturat ca o prioritate absoluta.

Sunt deja traditionale parteneriatele incheiate de echipa FIB cu Asociatia Romana a Carnii (A.R.C.), Alianta pentru Promovarea Educationala a Laptelui (APEL), Asociatia Patronala din Industria Dulciurilor (A.P.I.D.), Patronatul Zaharului si Asociatia Nationala a Industriilor de Morarit si Panificatie din Romania (ANAMOB).

Parteneriatele incheiate de targul virtual vizeaza si publicatii si targuride profil. Pe langa partenerii consacrati (Agraria, House of Guides, Ghidul Fermierului, Expo Varadinum), targul virtual a incheiat un nou parteneriat media. Incepand cu aceasta saptamana, in sectiunea de Parteneri Media aveti la dispozitie un formular prin completarea caruia veti primi gratuit doua numere ale ziarului Agrarium.

Agrarium este un ziar de informaţii agricole editat de Federaţia Crescătorilor de Taurine din Transilvania. Publicaţia se adresează unui număr de peste 40.000 de membri ai FCTT din judeţele Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Mureş, Bihor, Sibiu, Harghita şi Covasna. Ziarul apare săptămânal, în toate cele şapte judeţe, în două limbi, ediţia de limba română şi ediţia de limba maghiară. Fiind un ziar care se adresează exclusiv agricultorilor, se distribuie în procent de 90% în baza abonamentelor contractate de membri FCTT şi instituţiile descentralizate din subordinea Ministerului Agriculturii. Vânzarea liberă se face numai în cadrul expoziţiilor de profil. Ziarul are 12 pagini şi apare în două culori, negru şi albastru (paginile 1 şi 12).

Săptămânal, cele două ediţii ale ziarului apar într-un tiraj de peste 5.000 de exemplare, iar numărul abonamentelor contractate (pe care se bazează tirajul) este într-o continuă creştere, până la sfârşitul anului 2004 fiind preconizată o creştere a tirajului la 6.800 de exemplare.

Pentru mai multe detalii despre ziar vizitati www.fib.ro sectiunea Parteneri Media. Tot ce aveti de facut este sa completati formularul cu datele Dvs. si primiti gratuit doua exemplare ale ziarului Agrarium.

Despre Global Services Group

Despre www.fib.ro

Food Industry Business (www.fib.ro) reprezintă un proiect informatic ambiţios, iniţiat de o echipă de consultanţi tineri şi profesionisti ce au înţeles avantajele nete ale economiei bazată pe infrastructura Internet. Scopul său este de a promova firmele din domeniul industriei alimentare, agriculturii şi din domeniile conexe, prin intermediul târgului virtual www.fib.ro
Pentru acest proiect au fost instruiţi reprezentanţi în teritoriu - "Multipliers" - ce acoperă zonele Bucureşti, Sectorul Agricol Ilfov, Buzău, Cluj, Galaţi, Brăila, Constanţa, Tulcea, iar pentru aplicaţia de web sunt mobilizaţi în permanenţă 7-9 consultanţi: economişti, statisticieni, ingineri cu pregătire şi experienţă la nivel internaţional. Planurile de viitor includ extinderea activităţii prin deschiderea de sucursale în Iaşi şi alte oraşe, precum şi continuarea perfectării parteneriatelor de lungă durată cu actorii de calibru ce activează în aceeaşi zonă de interes: asociaîii patronale, instituţii de cercetare şi învăţământ agricol şi silvic, asociaţii de fermieri, ONG cu profil agricol.

Global Services Group
Bd. Camil Ressu nr. 47,
Bl. N9, Sc.1, Ap. 1
Sector 3, Bucuresti