22 Aprilie 2008 - Este anuntata oficial semnarea contractului 'Strategic/Platinum Partner' dintre GlobeHosting si Verisign/Geotrust

Baia Mare - 23 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

GlobeHosting, ca si Registru Acreditat ICANN, este unul dintre cei mai importanti furnizori de
servicii de gazduire si domenii pe piata autohtona.
Acum, prin parteneriatul cu GeoTrust, GlobeHosting aduce clientilor sai oferte imbatabile pentru
Certificatele SSL, oferind totodata o gama completa de produse digitale disponibile oricarui client!

22 Aprilie 2008 - Este anuntata oficial semnarea contractului 'Strategic/Platinum Partner' dintre GlobeHosting si Verisign/Geotrust

GlobeHosting Strategic/Platinum Partner cu Verisign/Geotrust

Datorita volumului mare de Certificate SSL vandute de GlobeHosting in calitate de Reseller Geotrust si datorita profesionalismului dovedit in acest segment de activitate, GlobeHosting a fost acceptata la nivelul cel mai inalt de colaborare - 'Strategic/Platinum Partner', de catre cel mai mare provider de Certificate SSL din lume - Verisign/Geotrust , proprietarul brandurilor : RapidSSL , Geotrust , Thawte , Verisign.

Prin parteneriatul incheiat cu Verisign/Geotrust, GlobeHosting devine astfel prima si singura companie IT din Romania desemnata sa reprezinte si sa comercializeze in mod oficial produsele SSL: RapidSSL, Geotrust, Thawte si Verisign , atat pe piata din Romania cat si in alte 6 tari : Anglia, Israel, Spania, Belgia, Germania si Ungaria .

Statutul de 'Strategic/Platinum Partner' dobandit de GlobeHosting va influenta evolutia pietei virtuale din Romania si se va reflecta major pe cel putin 2 planuri in ceea ce priveste Certificatele SSL:

1.) Cele mai mici preturi de pe piata atat pentru End-user (Consumatorul final) cat si pentru Resellerii GlobeHosting de Certificate SSL.
2.) Cel mai calitativ suport furnizat direct de catre Verisign/Geotrust prin intermediul departamentului tehnic GlobeHosting.

Mai multe detalii disponibile pe site-ul Geotrust Europa sau www.eDomenii.ro.

Despre Globe Hosting SRL

--------------------------------------------------------------------------
GlobeHosting este prima si singura societate din Romania acreditata ICANN pentru vanzarea domeniilor internationale, aducand asadar pe piata din Romania in vanzarea de domenii un plus de incredere si facilitand achizitionarea lor cumparatorilor sau distribuitorilor nationali si nu numai.
Acum GlobeHosting este si primul partener Platinum GeoTrust/Verisign!
Ciprian COZOPLEAN
Manager Regional
GlobeHosting
office@globehosting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting-srl/22-aprilie-2008-este-anuntata-oficial-semnarea-contractului-strategicplatinum-partner-dintre-globehosting-si-verisigngeotrust