Extensia .TEL acum si in Romania numai prin GlobeHosting!

Baia Mare - 3 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Incepand cu 3 februarie 2009, Globe Hosting, Inc., singura companie din Romania Acreditata oficial ca Registrar pentru domeniile .TEL, aduce acum pe piata din Romania mult asteptata extensie .TEL, domenii ce vor deveni disponibile publicului larg pe principiul: primul venit, primul sosit.

Asemenea altora din industria tehnologiei si media, noi credem ca extensia .TEL este, poate, una dintre cele mai mari inovatii dupa lansarea extensiei.com.
Asemenea domeniilor .com, unde cei ce au inteles rapid potentialul au vazut o mare oportunitate de investitie, noi credem ca si achizitionarea domeniilor .tel, din primele saptamani de disponibilitate, va oferi aceeasi oportunitate de investitite.

Simplul motiv este ca, precum extensia .com a fost inovativa in accesul usor a unui continut web global nou, oferind o reala „prima data” pentru internet, extensia .tel este un top level domain la fel de unic, in livrarea comunicatiilor si a informatiilor catre toate dispozitivele mobile de pe internet.

Inregistreaza acum propriul tau domeniu.TEL!
http://www.edomenii.ro/domeniu.TEL.html


Cu ce este .TEL diferit?

Un domeniu .TEL permite posesorului sa-si creeze o prezenta online personalizata sau branduita fara a construi o pagina web sau a plati lunar pentru hosting sau administrare. Toate celelalte top level domains au nevoie de investitii ulterioare si de dezvoltare a paginilor web sau a conturilor email, pe cand cele .TEL nu. Toate top level domains existente se ocupa cu localizarea si gazduirea site-urilor web, pe cand cele .TEL nu.
Decat sa fie stocate in pagini web , asta facandu-le greu accesibile de pe dispozitive mobile sau scumpe, extensiile .TEL permit afacerilor si indivizilor sa stocheze un numar nelimitat de informatii de contact direct in DNS ( domain name system) ca si inregistrari de date.


Avantajele .TEL

* nu necesita cunostinte speciale
* nu ai nevoie de un programator/webdesigner ptr a avea disponibila pagina pe internet
* Directionarea efectiva si eficace a clientilor la departamentele dorite
* Mareste disponibilitatea on-line.
* Conectarea cu clientii este disponibila de pe orice: calculator, portabil, mobil, PDA, smartphone
* Castiga prezenta mobila efectiva
* Poti incorpora numere preferentiale sau pentru voturi
* Genereaza reclama si castiguri din ea
* Dirijeaza trafic spre magazinul tau virtual

http://www.edomenii.ro/domeniu.TEL.html

Despre Globe Hosting SRL

--------- ----------------------- ----------------- ---------- ---------------
GlobeHosting este prima si singura societate din Romania acreditata ICANN pentru vanzarea domeniilor internationale, aducand asadar pe piata din Romania in vanzarea de domenii un plus de incredere si facilitand achizitionarea lor cumparatorilor sau distribuitorilor nationali si nu numai.
Acum GlobeHosting este si primul partener Platinum GeoTrust/Verisign!
Ciprian COZOPLEAN
Manager Regional
http://www.edomenii.ro/domeniu.TEL.html
office[at]globehosting.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/globe-hosting-srl/extensia-tel-acum-si-in-romania-numai-prin-globehosting