Good Company va invita la doua seminarii de dezvoltare si transformare spirituala impreuna cu Regina

Locul desfasurarii: Centrul Seeds For Happiness

Organizator: Good Company - Oameni care ne inspira

Despre oameni este totul aici.Toată lumea a învăţat ceea ce ştie de la cineva. Fie că este vorba de o carte, de şcoală, seminar sau coaching, toată învăţătura ajunge la noi datorită muncii pe care alte persoane au depus-o. Tot ceea ce am primit, sursele dezvoltării noastre, au ajuns la noi datorită efortului făcut de alţi oameni, datorită dedicaţiei şi pasiunii lor pentru a oferi altora ceea ce știu. Când ne gândim la ceea ce vom învăţa în viitor şi la ceea ce am putea vindeca în noi, ce este important sunt oamenii cu care ne vom petrece timpul şi cu care vom lucra.

Regina Sara Ryan se va afla în România în perioada 31 mai - 11 iunie 2012 pentru un pelerinaj la o mănăstire din Dobrogea şi apoi în București pentru o serie de evenimente prezentate mai jos. Regina ne vizitează de câţiva ani şi este un prieten spiritual de la care putem învăţa  şi cu care putem împărtăşi cele mai adânci intenții și viziuni spirituale ale vieții noastre. În această perioadă Regina este disponibilă pentru întâlniri și discuții, contactați organizatorul pentru detalii.

8 Iunie, orele 19.00 – 21.00 - Despre rugaciune, sacru, atentie si momentul prezent9 Iunie - “Roaga-te primejdios”, despre rugaciunea care transforma10 Iunie – “ Invitatie catre Aici si Acum”, despre posibilitatea zilnica de a imbratisa o practica autentica

Despre rugaciune, sacru, atentie si momentul prezent8 Iunie, orele 19.00 – 21.00In aceasta seara Regina va vorbi despre cele 2 seminarii atelier pe care le va sustine in urmatoarele 2 zile: “Roaga-te primejdios” si “Invitatie catre Aici si Acum”.

Roaga-te primejdios9 Iunie, Un workshop despre rugaciunea care transforma“Rugaciunea e periculoasa, pentru ca ea deznoada totul.”

Roaga-te primejdios este o invitatie pentru a extinde posibilitatile de rugaciune in viata noastra, o invitatie de a inalta dorinta noastra de confort personal, de securitate, de satisfactie si prosperitate catre o dorinta si un angajament puternic in sprijinul vietii, un angajament de a servi si a accepta viata asa cum este ea. 

Invitatie catre Aici si Acum10 Iunie, Un workshop despre posibilitatea zilnica de a imbratisa o practica autentica

Cum ar fi daca fiecare pauza din preocupările cotidiene devine o invitaţie spre a pasi in sanctuarul propriului templu interior? Cum ar fi daca putem percepe totul ca sfant, pana la o simpla respiratie?

*Participanţii care vor sa vina la ambele seminarii desfăşurate de Regina Ryan vor avea discount de 10% la ambele seminarii.

Costul unui seminar este de 280 Ron

CONTACT & INSCRIERI

E-mail: grigorela@goodcompany.ro; Mobil: 0785 391 231, sau direct pe  www.goodcompany.ro

Confirmare pana la data: 9 June 2012

Participare: Taxa de participare