Vino sa petrecem impreuna Ziua Mondiala a Animalelor!

BUCURESTI - 29 septembrie 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Duminica, 2 octombrie, Whiskas si Pedigree invita proprietarii si iubitorii de animale de companie la Palatul Copiilor pentru a sarbatori impreuna Ziua Mondiala a Animalelor, printr-un eveniment plin de surprize pentru mici si mari.

In fiecare an, pe 4 octombrie, se aniverseaza in intreaga lume Ziua Sfantului Francisc din Assisi, ocrotitorul tuturor animalelor. Este ziua in care toate grupurile asociate cu animale isi unesc fortele pentru a promova afectiunea, dragostea si respectul pentru fiintele necuvantatoare.

Si anul acesta, timp de trei ore, copii si parinti sunt asteptati in foaierul Palatului Copiilor sa intre in lumea animalelor de companie, bucurandu-se de atractiile pregatite de Whiskas si Pedigree pentru aceasta zi speciala: concursuri, tatuaje temporare, pictura pe fata, figurine din baloane, tombole....Si bineinteles de pisicutele si cateii de rasa prezentati de Asociatia Felina Romana si de Asociatia Chinologica Romana. Unul din cele mai asteptate momente ale evenimentului va fi prezentat de Scoala de Dresaj Canin Cris, care va face o demonstratie de aptitudini si disciplina.

Consultantul veterinar Masterfoods va raspunde la intrebari legate de cresterea si ingrijirea corespunzatoare a animalelor de companie si va oferi recomandari de hranire.

Va asteptam duminica, la Palatul Copiilor, pentru a ne sarbatori micii prieteni, pentru a le arata cat de mult ii iubim si respectam, si cat de mult le pretuim compania.

”La fratiorii mei te-ai gandit?”

Tot cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor, Pedigree initiaza un program de donatii in trei magazine mari din Bucuresti (Carrefour Orhideea, Carrefour Chiajna si Selgros Baneasa), sub titlul “La fratiorii mei te-ai gandit?”. Consumatorii sunt invitati sa cumpere si sa doneze hrana de catei pentru adapostul de catei fara stapan apartinand fundatiei Daisy Hope. Pentru fiecare produs donat de cumparatorii din magazin, Pedigree va dona si el un produs de hrana pentru catelusi.

Fundatia Daisy Hope este o organizatie non-profit care depinde in intregime de generozitatea semenilor. Adapostul fundatiei gazduieste si are grija de 250 de caini fara stapan care au nevoie de ajutorul nostru.

Despre Graffiti BBDO

Evenimentele de aniversare a Zilei Mondiale a Animalelor, organizate de Masterfoods in Romania si in intreaga lume, sunt parte a unui program educational de Responsabilizare a Proprietarilor de Animale de Companie, pe care Masterfoods il desfasoara incepand cu anii ‘80. Obiectivul programului este de a incuraja proprietarii de animale sa inteleaga care sunt nevoile animalelor lor si sa le ingrijeasca in mod corespunzator. Animalele iubite ne ofera in schimb caldura, bucurie si dragoste, un sprijin in cresterea si educarea copiilor, fiind tovarasi ideali de joaca. Tot ele pot fi companie si alinare pentru oamenii singuri, pentru cei in varsta si chiar sprijin fizic pentru persoanele cu handicap, ca parte a terapiei cu animale de companie.
Graffiti BBDO, Roxana Poede: tel: 021 – 316 02 00
roxana_poede@graffiti.bbdo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/graffiti-bbdo/vino-sa-petrecem-impreuna-ziua-mondiala-a-animalelor