Furtune de sablare profesionale: Endurolite (cu pereți subțiri) și Enduro (cu pereți groși) by GritSablare

BUCURESTI - 19 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Furtunele de sablare ENDUROLITE cu pereți subțiri by GritSablare sunt proiectate și realizate cu scopul de a reduce oboseala operatorului, întrucât are o greutate cu 30% mai scăzută decât furtunele de sablare ENDURO cu pereți groși by GritSablare. Totodată, furtunele de sablare ENDURO cu pereți groși by GritSablare, deși mai grele, oferă o durată de viață mai lungă cu aproximativ 20%. Furtunele de sablare ENDUROLITE și ENDURO sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și lungimi, potrivite pentru fiecare tip de aplicație de sablare.

Furtune de sablare profesionale: ENDUROLITE și ENDURO by GritSablare

Furtune de sablare profesionale: ENDUROLITE și ENDURO by GritSablare

 GritSablare este un brand de renume la nivel național și în Europa de Sud-Est în domeniul materialelor și echipamentelor industriale, fiind într-o continuă căutare de soluții tehnice noi și moderne pentru necesitățile din industrie. Oferim multiple beneficii partenerilor săi comerciali, programe personalizate de achiziție și rate fără dobândă, pentru a încheia parteneriate de afaceri pe termen lung și relații contractuale benefice pentru toate părțile implicate. 

GritSablare

Avantajul major pentru furtunele de sablare oferite de noi este că acestea sunt produse în mod extrudat; astfel, furtunul este conductiv din punct de vedere electric și nu permite acumularea de abraziv în interiorul acestuia, datorită tehnologiei de fabricație.

AVANTAJE FURTUNE DE SABLARE :

Cu protecţii antistatice ale tubului împotriva şocurilor electrice.

Disponibile în 2 versiuni: cu 2 straturi și cu 4 straturi.

Interior din cauciuc natural, rezistent și durabil la contactul cu abrazivii de sablare.

Întăritură din material textil împletit, cu rezistență ridicată.

Înveliș exterior rezistent la intemperii, ozon și abrazivi.

BONUS: cuplă pentru conectare la sursă: furtun - instalație de sablare!

APLICAȚII UZUALE:

» Aplicații de sablare pe șantiere industriale și în ateliere pentru aplicații comerciale.

» Aplicații de sablare și vopsire domestice, în curți și grădini.

» Aplicații de sablare în camere de sablare.

» Aplicații de sablare pe șantiere navale și de construcție.

GritSablare este un brand de renume la nivel național și în Europa de Sud-Est în domeniul materialelor și echipamentelor industriale (alice de oțel premium, bile de oțel premium, alice angulare de inox, alice cilindrice de inox, electrocorindon alb și electrocorindon maro, granat roșu pentru sablare, granat roșu pentru water-jet, bile de sticlă, zgură de cupru, grafit pentru turnatorii), fiind într-o continuă căutare de soluții tehnice noi și moderne pentru necesitățile din industrie. Totodată, compania oferă multiple beneficii partenerilor săi comerciali, programe personalizate de achiziție și rate fără dobândă, pentru a încheia parteneriate de afaceri pe termen lung și relații contractuale benefice pentru toate părțile implicate.